14. maaliskuuta 2008

Ei... No...

... kuvaa ilman kissaa.
... picture without a cat.


Salaisen sukankutojan sukkani ovat päässeet perille. Sinikka bloggaa kun ehtii, mutta kertoi kommentilla sukkien saapuneen ja sopivan. Maailman hauskin sattuma on, että Sinikka neuloi syksyllä lapasvaihdossa minulle lapaset (joita on käytetty tosi paljon) ja nyt minä sain neuloa vuorostani hänelle. Mallin etsiminen oli tuskaista, tämä on kolmas versio. Tosin tämä on nyt sellainen versio, että ihan takuuvarmasti tulette näkemään useammat sukat tällä samalla mallilla - tykkäsin! Lankakin on toinen, ensimmäinen oli viininpunaista, yksiväristä. Onneksi jalkamme ovat melkein samankokoiset, joten koon mallaaminen ei ollut ihan yhtä tuskaista kuin vuosi sitten. Kyllä sopivuus silti aina jännittää :) Kivaa oli!

Malli: Feather and Fan Socks, Socks, Socks -kirjasta (tai oikeastaan vain mallineule ja sukan suu on kirjasta, sitten en jaksanut lukea ohjetta, joten kantapää ja varpaat ovat omaa sovellusta. Tykkään tosi paljon ranskalaisesta kantapäästä, suosin nykyisin melkein aina sitä. Tämä oli toinen tai kolmas kerta (tai jotain sinnepäin) kun silmukoin varpaat kiinni, nyt se alkaa sujua.)
Lanka: Red Heart Sport Socks Color (Mikkelin Korunapista), väri 14, kulunki 62g
Puikot: Maailman ihanimmat puikot, Knit Picksin puiset sukkikset, 2,5 mm.

Socks for the Finnish Sock Swap. I got my socks yesterday, and now my "target" had got hers. Funnily enough, last autumn, in the Finnish Mitten swap, Sinikka knitted me mittens and now I got to knit socks for her :)

Pattern: Feather and Fan from the book Socks, Socks, Socks (Or to be precise, the heel and the toes are my own adaptation - didn't feel like bothering to read the instructions....)
Yarn: Red Heart Sport Socks Color, colour 14, 62 grams
Needles: Knit PIcks wooden 2,5mm