17. maaliskuuta 2008

Taas

Taas sukat. Nämä ovat olleet ns. matka/kokoussukkina helmi-maaliskuun ajan. Näitä aloittaessa oli mukana Monkey-sukkien ohje, mutta se tilaisuus jossa näitä aloittelin oli sen verran virallissävyinen, etten kehdannut kaivaa ohjetta esille ja ruveta tavaamaan, vaan annoin mennä miten sattui. Tuloksena siksak-sukat.

Ei, sinua ei kuvata nyt.

Malli: Sitä sun tätä omasta päästä ja ranskalainen kantapää (joka oikeasti istuu hyvin, joku ei vain ole laittanut sukkia kunnolla jalkaan kuvaa varten).
Lanka: Austermann Step (lahjaksi saatua, ei tosiaankaan minun väristäni, eli menevät lahjavaraston täytteeksi, kyllä sopiva uhri joskus löytyy), 66g. Täytyy sanoa, että äärimmäisen miellyttävää lankaa neuloa. Ei herättänyt suuria intohimoja kissoissa - eivät yrittäneet ryöstää lankaa.
Puikot: 2,25 mm
Olen saanut ahaa-elämyksen, tiedän mitä neulon seuraavaksi (kunhan yksi melkein valmis on alta pois). Varastoista löytyy melkein oikea määrä melkein oikeaa lankaa. Pitäisiköhän varmuuden vuoksi käydä lankakaupassa?

Kuinka nopeasti voivat toimittaa nettitilauksen USAsta Suomeen? Tilaus 11.3. aamulla jonkun (en muista minkä) blogin yllyttämänä, perjantaina 14.3. oli posteljooni jättänyt lapun lootaan, että ei mahdu tämä sinne, hae itse. Nopeaa on.

Mitä muuten tarkoittaa muutaman viikon päästä 2v kun sanoo keittiössä:"Äiti onkii".....