23. huhtikuuta 2008

Uskomatonta

Mutta totta. Jotain valmista ;)


Malli: perinteinen ranskalaisella kantapäällä (eli ei mallia)
Lanka: Lana Grossa Meilenweit colortweed, 55g. Yllä oleva kuva on salamalla, eli värit liian kirkkaat. Alla oleva ilman salamaa eli värit liian tummat. Oikeat jotain noiden väliltä. Kovahko lanka neuloa, mutta kivan ohut.
Puikot: Knitpicks 2,25 (ehdoton suosikkisukkapuikkoni nykyään)


Ensimmäistä sukkaa aloitin koulutuksessa 5.4. Pääsin kantapäähän - se jäi kesken. Sitten tulin kipeäksi. Sitten lähdin Pariisiin ja pakkasin nämä mukaan käsipakaaseihin. Missään turvatarkastuksessa ei viitattu puolellakaan sanalla mitään puikkoihin. Mennessä en neulonut, hotellissa en neulonut, mutta takaisin päin tullessa kaivoin nämä lentokentällä esille ja koneessa myös. Ensimmäinen sukka valmistui.

Minulle erittäin epätyypillisesti raitoja ei ole kohdistettu. Ei oikein tullut mieleen, kun koneessa loin silmukoita toiseen ja vieressäni istui erittäin matkapahoinvointinen nuori nainen... Oli kuitenkin pakko neuloa, jotten olisi oksentanut itsekin ihan myötätunnosta.

Toinen sukka pääsi vauhtiin maanantaina pikakokouksessa. Loppuvarsi ja kantapää tänä aamuna terppakeskuksen labraan jonottaessa. Ja loput iltapäivällä opekokouksessa.

Vihreät. Eli omaan käyttöön ;) Project Spectrum


Makepeace (ja Iiris!) myönsi Langanpätkille tällaisen ihanuuden. Kiitos. Tätä pitäisi sääntöjen mukaan jatkaa viidelle, mutta en pysty. Olen päättänyt lopettaa tunnustusten jakamisen tietyille blogeille. Teitä, joista minä olen hirmuisen riippuvainen, on vain yksinkertaisesti ihan liikaa. Tällä hetkellä 973 RSS-lukijassa.... Jonain kauniina päivänä minä vielä julkaisen koko litanian ;)