17. kesäkuuta 2008

Kesä

Kamala ukonilma. Vaikka aina sanotaan, että autossa on turvallisinta ukonilmalla, minä pelkään siellä. Eli äkkiä kotiin, syöksy kaatosateessa pihan poikki, ja kaikki tärkeät töpselit irti seinästä. Kissoja lähinnä kummastutti sateen hakkaaminen peltikattoon. Pelkäsivät aamulla nokisutaria ihan hirveästi - kumpikin syöksyi sängyn alle, eikä suostuneet tulemaan esiin.

Sain eilen langat (ei sitä ohjeen lankaa tietenkään, eikä varmastikaan tarpeeksi, mutta patenttiratkaisu on jo mielessä). Mikä siinä on, että heti kun saa himoitsemansa ohjeen ja langat, ei enää huvitakaan tehdä ko. työtä.... Tai kyllä minä sen teen, mutta se kaamein aloitushinku hävisi.

Sen sijaan olen neulonut huivia ja rakastunut sen ensimmäiseen mallineuleeseen - tahtoo soveltaa sitä lapasiin ja/tai hanskoihin... Ullaneuleesta tuli muuten viestiä, kiittivät Vendela-sukkien ohjeesta, eli kunhan ehtivät paremmin perehtyä, niin ehkä....

Nimikilpailun palkintopaketit Eilalle (blogiton ystävä) ja Outille ovat päässeet perille. Kumpikin sai samanlaisen paketin (paitsi korteissa eri kuva). Tykkään itse Pirtin Kehräämön karstalangasta, sen rehellisen karheasta villasta ja upeista väreistä. Kuvan unohdin tietenkin ottaa, mutta käykää Outilla katsomassa!