17. huhtikuuta 2010

Miten?

Kiitos, Indy kävi tohtorissa, sai antibioottikuurin ja vaikuttaa tervehtyvän huimaa vauhtia. Tänään on jo vedetty rallia ja painittu ensimmäisen kerran viikkoon.

Kun ei ole aikaa neuloa tai kehrätä, pitää muita hommia tehdessä haaveilla ja suunnitella. Miten sitä vaan muistaisi sitten kun sitä aikaa on, että mitä halusikaan tehdä? Kerään malleja Räveltämön jonoon ja wishlistille, laitan selaimen muistiin sivuja, tallennan ilmaisohjeita koneelle, laitan lehtiä ja kirjoja kotona eri pinoihin... Mutten silti muista kuukauden päästä mitä olin ajatellut tehdä!

Parhaaksi konstiksi on osoittautunut tämä:


Niin? Siinähän ne työt jonottaa puikoille pääsyä! Toisinaan kyllä joku röyhkeä kaunotar kiilaa eteen ja pääsee ohitse jonon, mutta noin niin kuin periaatteessa.

-Utunan ruostekaunokainen haluaa huiviksi äkkiä - mutta mallia ei ole.
-Wollmeisen Kurpitsa haluaa sukiksi ja malli oli vielä aamulla joku Sock Innovationista, mutta sitten luin eilen tulleen Taito-lehden ja luulen, että jommat kummat helmisukat pääsevät puikoille, koska ostin viime viikonloppuna messuilta helmiä...
-TitiTyyn alpakatkin haluavat huiviksi, niistä piti tulla Knittyn Summit, mutta sitten jonossa seuraavana olevaa silkkiä tulikin taloon lisää, joten alpakka joutuneen väistymään jonosta.
-Pupulanka on jumiutunut jonoon, koska se ei kerro miksi se haluaa... Taitaa joutua peräti pois jonosta seuraavan siivouksen yhteydessä.

Millä te muistatte suunnitelmanne? Vaiko sillä niin väliäkään ;)