29. huhtikuuta 2010

Voimaa!

Mulla oli lapsena lempiverhot. Oli tietysti ne tummansiniset kissaverhot (kissanpentuja korissa ja värillisiä lankakoreja), joista tapeltiin veljen kanssa, mutta ehdottomat suosikit olivat ns. kesäverhot. Lämpimän keltaisia pikkukukkia koko verho täynnä. Ne olivat niin täynnä elämää ja voimaa!

Nytkin tykkään omista verhoistani (ja niitä on paljon, halpa sisustus/remonttikeino) kaikkein eniten Finlaysonin oransseista verhoista. Oranssi on voimaväri. Ehkä siksi sitä on tullut käytettyä vaatteissakin viimeisen vuoden aikana yhä enemmän ja enemmän.

En minä vihreästä ja punaisesta luovu, mutta oranssi on tullut rinnalle. Ja olen aina rakastanut harmaata. Kummallista kyllä, myös ruskea (erityisesti suklaanruskea) on alkanut miellyttää silmää.


Tämä ihanuus - täynnä voimaa! - on Tuulian taitavaa värjäystä ja huikeaa värisilmää. Tämä tulla tupsahti ihan yllättäen postilaatikkoon, retriittitiimi toimi takapiruna ;) Kiitos, Midori, Lotta ja Samma. Tämä haluaa kehräytyä kolmisäikeiseksi, navajo-kertauksella (jotta värit pysyisivät mahdollisimman puhtaina) ja sen jälkeen ehdottomasti sukiksi!

Huominen on jännä päivä! Koululla on - oppilaskuntien ehdotuksesta - ensimmäinen ikinä kulttuuripäivä! Tarjolla on elokuvaa, valokuvausta, kirjailijavierailu, outoja soittimia, Sing Staria, Bridgeä, lintubongausta, huovutusta ja paljon muuta. Toivottavasti kaikki sujuu sutjakasti ja on kivaa, jotta voimme tehdä tästä joka vuotisen perinteen!