22. marraskuuta 2010

Oho

Oho. Viikko on vierähtänyt edellisestä kerrasta. Tekosyitä piisaa...

-Messut. Siis NE messut, Tampereella. Sain taas olla TitiTyyn onnellinen orja perjantaina ja lauantaina. Oli tosi kiva tavata tuttuja, hipelöidä ihania lankoja, nautiskella lankahyllyjen väriterapiasta, etsiä uusia ideoita, syödä hyvin, tyhjentää päätä.
-Työt. Tunnit koulussa vähenivät uuden jakson myötä, mutta sivubusiness on pitänyt erittäin kiireisenä. En ole ehtinyt edes neulomaan tahi kehräämään.
-Pääsin myös työn puolesta herkkuaterille (syksyn ensimmäinen jouluateria) ja teatteriesitykseen. Keuruun Vanhassa Pappilassa on sitten taivaallisen hyvää ruokaa. Erityisesti ne savumuikut! Teatteriesitys oli Teatteri Eurooppa Neljän Mieskuiskaaja. Ensi-ilta. Alkua olisi voinut tiivistää ja loppupuolella ilmennyt syvällinen viesti ei kyllä aina oikein istunut välillä kovinkin vauhdikkaaseen tunnelmaan. Koira oli paras!

Toivottavasti tahti tästä vähän rauhoittuu. Päässä surisee vaikka mitä uusia lapasideoita ja olisi kiva joskus vaan olla ja löhötä. Ja uusia kirjojakin olen tilannut (tai vanhoja, mutta mulle uusia).