4. joulukuuta 2010

Pöh

Asiakaspalvelu on kumma juttu. Vaikea hallita hyvin. Ei saa tuppautua, eikä ängetä, mutta pitää kuitenkin olla tarjolla. Ei saa olla ylisiirappinen, vaan sopivan ystävällinen.

Tänään kävin shoppailemassa tuolla isossa kaupungissa. Moni muu oli saanut saman idean ja väkeä piisasi. Mutta silti törmäsin parissa kaupassa niin loistavaan palveluun, että pitää yrittää lähettää palautetta ja kehua. Ihan vain katselin ja kiertelin kenkäkaupoissa, ajatuksena tutkailla, mitä sitten alesta voisin yrittää metsästää. Mutta Jkylän Zatza (se uusi, Forumissa, vaikka vanhassakin olen saanut hienoa palvelua) on huippupaikka - eli talvikengät lähtivät mukaan. Kunnon nahkaa, kunnon lammasta vuori ja vielä hyvät kävellä.


Kuvasin, pitkästä aikaa. Ja huomasin, että sekä tänä vuonna että viime vuonna, marraskuu on mennyt ohi ilman luontokuvia, koneella ei ole marraskuu-nimistä luontokuvakansiota kumpanakaan vuonna. Tietysti se on valon kannalta hankala kuukausi, mutta myös töiden ja väsymyksen. Ihan taatusti vuoden pisin kuukausi sanoi kalenteri mitä tahansa. Tosin tänä vuonna se meni aika sutjakasti.

Voisko joku tulla tänne just nyt ja heti ja pamauttaa jollain (ei liian kovalla) minua päähän? Mietin työasioita lauantai-iltana!!! Nyt kone kiinni (toiveajattelua, addiktoinut Ravelryyn), ja kehräämään tai neulomaan.