20. huhtikuuta 2012

Vanhaa

Apua! Mihin se viikko taas hurahti? Koeviikko, kasit TETissä, kevättä odotellessa. Viime viikonloppuna oli siis Jyväskylän käsityömessut. Itse olin Titityyllä nautiskelemassa ihanista asiakkaista ja upeista langoissa. Tykkään ihan mahdottomasti asiakkaista, kun he puhuvat tätä samaa "käsityökieltä". Tuttuja, uudempia ja myös vuosien takaisia on myös tosi kiva nähdä. Kiitos teille kun teitte viikonlopusta niin rentouttavan ♥


Tässä kuvassa osa messusaaliista. Kuvasta puuttuu yksi Riimingan tunika. Taas, joo, mutta kun ne on niin ihania! Yksi tyyny Popperilta - Popperin tuotteista tykkään myös ihan mahdottomasti. Hopeasäikeeltä lankaa ja Titityyltäkin vähän. Lisäksi nappeja ja sukkapuikkojen pitimet Lauri-tuotteelta. Todella upeita, ja uusi tuttavuus miulle.

Kuvassa ovat löydöt sieltä takanurkan "antiikkitädiltä". Kävin siellä penkomassa jo lauantaina, mutta en oikein löytänyt mitään. Avasin sitten taas kerran suuren suuni ja kysyin, että ei olis hattutukkia? No, ei mukana, mutta kotona on, eli oletko paikalla huomennakin? No, olinhan miä ;) Kuvassa siis vanha hattutukki. Aika pieni, joko ihmisten päät ovat ennen vanhaan olleet pienempiä tai sitten lapsen koko. Ehkä tätä voi topata isommaksi vaikka kuplamuovilla? Haluan kokeilla hattujen huovuttamista!

Puinen kepukka on tädin mukaan värttinän varsi. Voi hyvinkin olla, mutta ajattelin, että tätä voisi käyttää myös nostepinnenä. En tiedä onko tällä suomenkielistä nimeä ollenkaan. Semmoinen keppi, jolla voi tehdä sisältä purkautuvia keriä. Tosin voisihan niitä tehdä ihan oman peukalon ympärillekin.

Kolmantena virkkuukoukkupaketti. Kaikki ne pienet koot (jotka miulla itse asiassa on jo, mutta ei nyt puututa siihen), kaksi kappaletta jokaista suojatuppeineen. Alkuperäispakkaus vuodelta 1959, täysin käyttämätön. Jotenkin vaan niin ihana.

Välineurheilja. Käsityöhullu. Hamsteri. Ihan kahjo :)