4. maaliskuuta 2008

Salaista

Kiitos, tunnen itseni tervetulleeksi, vaikka ikävöinkin vanhaa blogia, siihen oli niin tottunut. .K: Kirjoitusten siirto tänne ei nähtävästi onnistu mitenkään automaattisesti (ainakaan en netistä/foorumeista/helpeistä löytänyt mistään mitään apukeinoa), käsin vaan kopioimalla yksi kerrallaan, ja kuvat tietysti piti ladata erikseen.... Hidasta. Ja minulla on Vuodatuksessa yli 800 kirjoitusta - siksi täällä on toistaiseksi vain tämä vuosi. Ehkä joskus. Tai sitten ei.

AnneV: iiiiihania linkkejä, nauroin ääneen ja katzit ihmettelivät. Piki ei tuota ole koskaan harrastanut, mutta Indy.... Joo, joka aamu. Erityisesti tykkää joko kurotella vessanpöntön päältä kohti sellaista kankaista (Nizzasta ostettua) vararullatelinettä kohden ja jäädä sitten roikkumaan siihen, tai ah ja autuus jos saa ryöstettyä talouspaperirullan keittiön kaapista (tarkoituksella kaapissa piilossa).

Tällä hetkellä (kaikkien kiireiden keskellä - ihan järkky viikko, mutta onneksi useimmissa tilaisuuksissa voi neuloa) menossa Salainen sukankutoja. Värisalaisuuden säilyttämiseksi mustavalkokuva. Ja muutenkin, ne ovat tyylikkäitä. Pitsiin siis päädyin ja tämä on toinen malli testailussa. Kuvio vaan ei oikein erotu kunnolla, mutta tietysti höyrytys auttaa. Tosin sitten sukat suurenevat ja sekään ei ole hyvä. Hmmmmm.....