5. maaliskuuta 2008

Huh

Ei kuvia, kun en voi liikkua, kun Piki nukkuu vasemman käden päällä.... Mun koneella ollessani tämä on Pikin oma paikka, Indy eksyy tähän vain joskus. Mutta toisaalta Indy nukkuu näppiksellä heti kun silmä välttää.

Päivän plussat:
1. Olen keksinyt viherkasvin jota katzit eivät tuhoa: rosmariini. Aion kokeilla muitakin yrttejä. Kevät selvästi.
2. Raitista ulkoilmaa. Kaksi tuntia valvomassa liikuntapäivää jään laidalla ulkona.
3. Nyt pitäisi olla kaikki paperit perukirjoitusta varten.
4. Lisää kissavideoita YouTubissa - kiitos Villapallo! Meillä on usein just tollasta....

Päivän miinukset:
1. Jääkylmää viimaa. Kaksi tuntia valvomassa liikuntapäivää jään laidalla ulkona. Seurauksena päänsärky.
2. Koulun faksi ei tykkää ulkomaan numeroista.
3. Loppuviikosta näyttää tulevan kiireinen: opekokous, kansalaisopisto, Pariisista La Paziin -konsertin kahvitus, perukirjoitus, Mammalle uusi pölynimuri, ex-äitipuolen vanhempien 60-vuotishääpäivä. Lapsenvahtihommista jouduin kieltäytymään - en ehdi toivottuna aikana.
4. Muurahaiset. Keksin lopulta mistä ne tod.näk. tulevat: astianpesukoneen viemäristä. Tai ainakin kone oli täynnä niitä tänään. Kone tolutettu.

Mitä voi keksiä parissa päivässä hääpäivälahjaksi? Kortti tietysti ja ehkä kukkia. Jos saisin matkakäsityöni valmiiksi, olisi Mummolle sukat (harvinaisen oikean värisetkin, tosin kokoa en enää muista...), mutta entäs Pappa? Kuulemma lahjoja ei kaivata, mutta kuitenkin.

Ja jos joku on perjantaina Keuruulla:
TERVETULOA Pariisista La Paziin -konserttiin klo 18.00 Koulukeskuksen auditiorioon. Osallistumalla tuet lukion opiskelijoiden maailmanmatkoja :)