12. maaliskuuta 2008

Kummallista.

Salaiset sukat enemmän kuin hyvässä vauhdissa. Toinen menossa kantapäässä. Ja kivat tulee :) On muuten ollut tosi hauskaa katsella valmiiden tai eri vaiheissa olevien sukkien kuvia Salainen sukankutoja -blogista ja arvuutella:"Nuo eivät tule mulle (väri oli ei toivottujen listalla)" tai "Vau, nuo haluaisin, mitähän huomenna on postilaatikossa?".

Mietin jo seuraavaa neuletta, ja tajusin jotain. Hei, missä välissä minusta tuli yhden neuleen nainen? Aina, niin kauan kuin muistan, minulla on ollut kesken viisitoista neuletta, osa ufompia, osa aktiivisempia. Nyt on yksi matkaneule ja toinen kotineule (ei mainita kahta ufoa kaapissa). Noin vähän kerralla? Käsittämätöntä. Kummallista.

Mutta mitä seuraavaksi? Norot? Alpakat? Mystic Light -huivikin alkaa kohta - langan päätin tosta noin vaan, heti kun näin Annelta tulleet villat. Se punainen, ehdottomasti. Pitäisiköhän edes tehdä mallitilkku ja katsoa miltä näyttää.... Tai tarkastella langan riittävyyttä....

Toisaalta jämälankablogikin kiinnostaisi, olisi yksi idea.... Pitää katsoa mohairjämätilannetta ensin. Ja testata idea käytännössä.

Mutta kun haluaisin myös (ehkä tämän huiman talven innostamana) testata yhtä lapasideaakin, semmoiset super-hyper-paksut lapaset.

Ja ne Mamman lapaset ja hanskatkin odottavat ohjeen kirjoittajaa.

Höh. Tänään salaiset valmiiksi ja sitten vaikka kaikkea kerralla :) Kissojen avulla.

ps. Kummallista olla arkipäivänä tähän aikaan kotona. Nyt on ns. löysä jakso töissä, eli tänään vasta yhteentoista.