10. maaliskuuta 2008

Kiinnostavaa

Herroilla on ollut kiireinen päivä. Paitsi että on pitänyt tutkailla (lue: maistella) mininarsisseja (joita EI saa syödä) ja haistella (ja maistella) Annelta ostettuja iiiihania lankoja (joita EI saa syödä), on kohdattu myös suuri ja kiiiiiinnostava. Äsken nimittäin kauhakuormaaja tuli tyhjentämään ikkunoiden alta pois katoilta tippuneet lumet (talomme seisoo savivellimaalla, ja jos lumia ei poisteta, me uimme kohtapuoliin - joka kevät). Voi jösses, että oli mielenkiintoista! Katit istuivat ja seisoivat ja kurottelivat lipaston päällä ja tuijottivat päät kallellaan. Kuormaajakuskin piti oikein tulla kopista ulos katsomaan, että mikäs se tämmöinen yleisö on ;)

Salaiset sukat versio kolme! Nämä taitavat olla ne jotka lähtevät matkaan jonnekkin päin Suomea, hyvässä lykyssä perjantaina, vähän huonommassa ensi viikolla. Toisaalta tykkään näistä niin paljon, että pitäisi varmaan tehdä itsellekin.... Tämä ensimmäinen on kavennuksia vaille (edistyi hyvin yo-valvonnassa).

Viime viikolla kirjoitin Mamman neulomista hanskoista ja Kiki arveli, että mallit voisivat olla Neovius-lehdestä. Mari : kiva jos saisit mallin selville! Kyselin Mammalta vielä kerran, että eikö hän muistaisi mistä on mallin napannut. Tod.näk. Eevaneuleesta, se lehti tuli Mammalle vuosikausia. Mutta kunhan ehdin, kirjoitan mallit talteen ja jos ei vastalauseita kuulu, laitan esille.