23. maaliskuuta 2008

Mjaaa

Sinikka vinkkasi kivan pupuohjeen. Ohjeen kuvassa tosi söötti pupu, joten minäkin, joka en yleensä mistään pikkutilpehööristä pahemmin innostu, päätin kokeilla. Varsinkin kun ohje vaikutti mielenkiintoiselta. Oli mielenkiintoinen ja kiva, mutta semmoista räpeltämistä pienen työn kanssa että ei oikein ole minun hommaani (toisaalta, miksi sitten tykkään barbin vaatteiden tekemisestä?). Ja lopputulos oli kaverini mukaan (näki tämän ennen korvia ja häntää) marsilainen. Korvat ovat parasta pupussa ja häntäkin toi semmoisen silauksen, että uskallan sentään nimittää pupuksi, marsilaiseksi ja leveäperäiseksi sellaiseksi. Paksua pirkkaa (neulontaan ja ompelemiseen) ja hahtuvaa (täyttämiseen) meni yhteensä 31g.

Hilma lähti kotiin äsken. Kerkesi kuitenkin kotiutua niin, että kulki ympäri huushollia etsimässä lisää ruokaa, pojat tikkana perässä ("jos se kuitenkin leikkii?").

Pääsiäisen toivotukset ovat unohtuneet, tuokoon Piki yhdessä Ornithogalum dubium:n kanssa (Tähdikki?) teille aurinkoa ja iloa.