25. huhtikuuta 2008

:-)

Teisa arpoi minut voittajaksi! Ja kyllä huomaa, että entinen hemmottelija-SNYni tuntee minut enemmän kuin hyvin ;) Tosi kauniin väristä bambulankaa - kyllä, nämä huutavat kesähuivia. Perinnepatalappu - arvaa vaan, olenko tässä viime päivinä tuijotellut sillä toisella perinteisellä mallilla tekemiäni patalappua ja pohtinut uusien tekemistä.... Lakua - joo, söin jo ;) Ja tosi söde kortti! Kiitos viikon piristyksestä.

Loppua kohti onneksi viikko parani muutenkin. Asiat vaihteeksi tuntuvat loksahtelevan paikoilleen. Illan olin lapsenvahtina - pieni mies (2v) oli tullessani potalla, nousi pontevasti ylös ja ilmoitti:"Ei, vaihetaan vaippa!!!!" Ei oikein vielä potta kiinnosta.

Olin ottanut mukaan neuleen, jotta ilta kuluisi kun pikkupoika menisi nukkumaan. Eipä tullut paljoa neulottua, kun idiootti olin unohtanut ohjeen kotiin.... No, etukappaleet odottavat kaula-aukon kavennuksia, eli ei enää paljoa jäljellä. Noroista on taas kerran tullut huomattua, että todellakin käsityötä ovat. Kahta samanlaista kerää väreiltään ei taida olla ja langan paksuuskin vaihtelee mielenkiintoisesti.