6. huhtikuuta 2008

Köh

Noroja paahdetaan tuhatta ja sataa, miksi ihmeessä pitää olla niiiiiin pitkä malli? Aloitettu uudet kokoussukat (olin eilen koulutuksessa). Kaivettu esille kassillinen mohairin jämiä (jämäblogi inspiroi). Tekisi mieli testata pari-kolme vuotta mielessä hautunutta ideaa. You'll see.

Samalla yritän olla sairastumatta - Pariisi ja sairastuminen ei innosta...

Joten tyhjänpäiväistä läpinää, bongattu Makepeacelta (missä tarkka lukija oli huomannut, että neloskohta puuttuu - seurasin taaksepäin, eikä missään ollut nelosta...).

1. Miten monta blogiviestiä olet kirjoittanut blogiisi?
-Tässä blogissa on 80 viestiä (tämä mukaan lukien). Näistä viitisenkymmentä on myös vanhassa blogissa. Kaiken kaikkiaan vanhassa blogissa on yli 800 kirjoitusta..... Riippuvainen???

2. Neulonut olen koko ikäni. Surffannut netissä myös jostain 90-luvun puolivälistä (vaikka se oli kallista). Mutta neulomisen ja surffailun yhdistäminen pälkähti päähäni vasta 2005 syksyllä. Ensin törmäsin Annen blogiin. Ja ihan heti oli ihan pakko saada oma blogi... Tykkään kirjoittamisesta (ja puhumisesta). Olen kyllä välillä miettinyt, kauanko tätä innostusta kestää, kakarana perinteiset paperipäiväkirjat kestivät parhaimmillaan reilun vuoden.

3. Millä nettisivuilla käyt, kun olet netissä?
- Spostit, blogilista, säätiedotus, joskus ihan itse, Ravelry. Ja sitten siellä minne kivat linkit sattuvat heittämään.

5. Onko sinulla omaa kotisivua netissä?(blogia ei lasketa)
- Periaatteessa on, mutta sitä ei ole päivitetty ikuisuuksiin (eikä ole aikomustakaan) ja se liittyy työhön.

6. Osaatko puhua muita kieliä, kuin äidinkieltäsi? Mitä kieliä?
- Englantia ja ranskaa eniten. Ruotsilla pärjään ihan ok, vähän ovat sanat vuosien varrella kadonneet (norja menee siinä sivussa). Saksaa ymmärrän, mutten puhu (paitsi Ich liebe dich). Italiaa ymmärrän ja puhua sökellän jotain sekavaa. Espanjaa ymmärrän kirjoitettuna.

7. Mitkä ohjelmat seuraat tv:stä?
- Telkkari on koko ajan taustalla auki.... Aktiivisemmin seuraan (tai seuraisin, jos näitä ohjelmia näkyisi telkusta): Tehis, CSI (se alkuperäinen), House, Doctor Who (joo, näkyy muita kanavia kuin perus), Vanha suola janottaa, Agatha Christiet (ja kaikki muutkin brittiläiset dekkarit), Hiljainen todistaja, jne, jne, jne... Ja hei! Villi Pohjola aloittaa piakkoin uusintakierroksen!

8. Hissi vai portaat?
- Yleensä portaat, vain siitä syystä, että töissä luokkani on vain kolmannessa kerroksessa (ei ole enempää kerroksia) ja hissi (eu-uudistettu sisähaitariovineen) on niiiiiiiiin hidas, että kävellen olisin jo perillä.

9. Onnen- ja epäonnen numerosi ovat?
- 9 on aina ollut onnennumeroni. Tosin huomasin just tällä viikolla, että jostain syystä suosin myös numeroa 4 (tosin en numeroita oppilaille antaessani ;). Ja lotossa täytyy aina laittaa 16, koska se on veikkauksen tilastojen mukaan ollut useimmiten mukana voittoriveissä. Epäsuosikkia ei taida olla?

10. Haasta vielä tähän pienimuotoiseen kyselyhaasteeseen 3 bloggaajaa?
- Njääh. Ken haluaa, kerro kuitenkin kommentissa, näitä on kiva lukea.