4. huhtikuuta 2008

Riemunkiljaisu!

Jippijaijeeeeeeee! Lentoliput (tai e-sellaiset) tulivat tänään. Taidan ihan oikeasti alkaa uskoa siihen, että viikon päästä olen Pariisissa. Tosin oppilaiden kanssa, mutta kuitenkin. Jännittää, hihkututtaa, ihastuttaa, ottaa mahanpohjasta, ei pysy paikoillaan, väsyttää, ihkuttaa, kutittelee, kauhistuttaa, pelottaa, ooh ja aah.

Tyylikäs. Tai oikeastaan tyylikkäät. Kiinnittäkää erityistä huomiota Indyn etutassujen asetteluun ja Pikin hännän kiehkuruuteen. Häiritsin nukkujia. Nyt ne makaavat tuossa vieressä keittiön pöydällä toivorikkaina.... ruokaa. Kyllä ne ihan oikeasti ovat hitusen rauhottuneet ja aikuistuneet, mitä nyt välillä pitää päästellä täysillä. (Esim. silputa pahvilaatikko tuhanneksi palaksi tasan kolme minuuttia sen jälkeen kun olen laittanut siivouskamppeet viikkosiivouksen jäljiltä pois.)

Kävin tänään tutkailemassa kaakelitarjontaa - haaveilen kylppäri- ja vessaremontista. Ja keittiökin olisi kiva.... Ja olkkarin ja makkarin tapetit. Ja laminaatti. Joskus.

Noron suhteen päätin jatkaa entisellään. Paitsi etten tee napinläpijä (läpejä?). Joko teen erilliset nappilistat (jos leveyden takia tarvitaan) tai sitten, jos leveys on riittävä, kehittelen jonkin lenksusysteemin (niin kuin yhdessä Epsteinin reuna-kirjassa, siinä supervärikkäässä takissa (jonka aion jonain kauniina päivänä toteuttaa)). Kaulus on myös kirjasen kuvissa kuvattu jotenkin epäselvästä kuvakulmasta. Kaavakuvassa ei mitään kauluksesta ja ohjeen mukaisesta en oikein tykkää (ainakaan jos kuvittelen sen päässäni oikein). Sovellan, jos joskus sinne asti pääsen. Haaveena oli saada tämä takki Pariisiin mukaan, mutta taitaa ottaa liian tiukille.