30. toukokuuta 2008

Vettä?

Eikös asianlaita ole niin, että kaikki kissat inhoavat vettä? Jos Piki roikkuu verhossa keskellä yötä (ei onneksi ole aikoihin), sen karkottaminen onnistuu kätevästi suihkupullolla sängystä käsin. Jos Indy heiluttelee kissataulua pianon päältä, sen karkottaminen vaatii puoli pullollista vettä ja todella tarkkaa sihtiä. Siksi tämä olisi pitänyt arvata.

Naapuri hioi puutarhakalusteitaan uusiksi. Ajattelin kissojen säikkyvän hiomakoneen ääntä, mutta yllätys, yllätys, ei pelottanut yhtään. Naapuri kasteli hiomiaan tuoleja välillä järvestä tulevalla vedellä (meillä on pumppu ja piiiiiiitkä letku). Otin letkun ja ajattelin kastella pihan, erityisesti kukat ja täyttää vähän allasta.

Indy. Ihan hullu, pähkähullu, kahjo, päätön, epänormaali katti. Se juoksi, hyppi, pomppi, keikkaroi, suorastaan lensi vesisuihkun perässä! Piki katseli kunnioittavan välimatkan päästä, tosin ei sekään kuivana säilynyt. Minä nauroin mahani pohjasta, kameraa en valitettavasti kyennyt hakemaan sisältä, saati sitten pitelemään kädessä. Ja lopputuloksena erittäin märkä, nälkäinen ja väsynyt kissa. Mutta ei niin väsynyt, ettei haluaisi takaisin pihalle ;)

Tässä on jo pahimmat sotkut keritty nuolla järjestykseen. Ihan hullu....