12. kesäkuuta 2008

Elämä

Jouduin/pääsin tänään lapsenvahdiksi ihan yhtäkkiä yllättäen (siksi esim. arvontapalkinnot lähtevät vasta huomenna). Suloinen ja kissarakas (Pikikin antoi ensin puoli tuntia pelättyään kulman takana, silittää ja helliä) J, 2v 2kk tuli hoitoon.

Hiekkalaatikolla vähän lainattiin naapurin tytön leluja. Löytyi lelulaiva, joka sitten "ui" hiekassa innolla:"Tää sukeltaa. Suk, suk, suk...." :)

Eilinen meni taas reissatessa, mutta nyt on Mamman asioita hoidettu yhdessä ja urakalla. Liikkuminen on hidasta, vähän väliä pitää pysähtyä hengittelemään, mutta ei ahdistanut. Ja ihan törkeästi ajettiin hautausmaan reunan pyörätietä alas, sitten Laihalammen pyörätietä pieni pätkä oikeaan kohtaan hautuumaan aidan viereen. Vain 20 metriä kävelyä. En usko, että poliisi olisi iljennyt sakottaa...

Istuttiin (Mamma istui, minä kuvasin) ja pohdittiin syntyjä syviä. Oli hyvä hengittää sateen jälkeen, levollinen mieli kun haudalle saatiin kukkia, hiukan väsy pitkän päivän jälkeen. Jotenkin onnellinen ja surullinen yhtäaikaa.

Ei ole kerinnyt neulomaan, on toinen, todella ufoutunut käsityöprojekti vihdoinkin ainakin vähän aikaa vauhdissa.