13. kesäkuuta 2008

Vast. - SP12

Lilli: Ajasta on koko ajan, jopa lomalla, krooninen pula. Varsinkin kun yrittää tehdä liian monta asiaa kerralla.... Niinpä lintsaan siitä mikä ei huvita, millä ei ole ehdotonta pakkoa olla tehtynä just nyt, mitä käsi ei kestä (vasen on yhä kipeä, sattuu tietyissä asennoissa ja kantaessa). Eli en ole vieläkään pessyt ikkunoita, en ole leiponut enkä ole raivannut etupihan kotkansiipi+kuunlilja -penkkiä. Tosin tuon viimeisen voisi jonain vuonna tehdä myös naapuri - kyllä se penkki on ihan yhtä lailla heidänkin edessään ;)

Joskus aikapula ja stressi aiheuttavat kaikenlaista. Eilen illalla kehräsin ja kuuntelin kympin uutisia. Yhtäkkiä hyppäsin pystyyn ja tajusin! KNV:n saunailta!!! Mun pitäisi olla siellä just nyt.... Unohdin ihan täysin.

Huivikehuista kiitos kaikille! Se on ihanan lämmin, kaunis ja olen vaan niin älyttömän iloinen ja onnellinen siitä. Näyttää tosin huopuvan käytössä...

Eila: Eilisen kuvassa on Mammani eli isän äiti. Oma äitini kuoli jo vuonna -80 liikenneonnettomuudessa. Mamma on maailman positiivisin ja ihanin, vaikka hänenkin elämänsä on ollut kyllä täynnä kaikkea mahdollista ei niin ihanaa.

Some answers to questions and comments. This week there's a question in SP12 as well: What is your favourite summertime drink?? My absolute favourite drink all year round is tea. I prefer Clipper's black currant and raspberry tea. Sparkling water is fine as well.

You my friend, my SP12, are you there??? Have you found my questionnaire? It's there, on the right-hand side bar. Have you emailed me? I'm sorry but I haven't got your mail, may it's gone to the spamfolder and I haven't noticed it though I've tried to be careful. Hope to hear from you soon!

Blääh - taas se kuvaa.... Eilen ja tänään olen niisinyt puita - jospas vuosi sitten (tarkkaan ottaen 10 kk) sitten luotu loimi päätyisi vihdoinkin viltiksi sängyn päälle. Tosin hieman mietityttää lopputulos - taitaa tulla aika tiivistä peltiä... No, virheistä oppii. Sitten huovutan sen koneessa ja keksin jotain ;)

Then I don't know the correct terminology in English. Yesterday and today I've been trying to get the loom (a small one) ready for weaving. Slow and back breaking... And I've started to have suspicions about the result. Probably too thick and dense...

Eilen ja tänään on myös kehrätty. Romney.
Yesterday and today. Romney.