2. kesäkuuta 2008

Sitä

sun tätä.

Loma ei tunnu yhtään lomalta, on jotenkin epäuskoinen olo. Lukkareiden suhteen myös erittäin epäuskoinen olo. Saas nähdä tuleeko niistä ikinä mitään.

Indy ja Piki kiittävät viimeisimpien kissablogausten kommenteista! Herrat oikein paistattelevat huomionosoituksissa. Ja kiehnäävät ihanasti. Indy vain ei vielä edes aavista mikä huomenna odottaa. Misteri menee hammaslääkärille. Nykäistään yksi perin sitkeä maitokulmahammas pois. Eli nukutetaan. Piki jää kotiin. Ihan ensimmäinen kerta ikinä kun nämä ovat hetkenkään erossa toisistaan. Mamia jännittää.

Eilen kävin Mikkelistä tullessa (Mamma pirteä ja iloinen oma itsensä, mutta välillä ahdistaa niin paljon, että ei häntä vielä kotiin päästetä) hetkisen neulomassa Jkylässä Pirkon ja Jaanan seurassa. Olen siis vihdoinkin aloittanut suurta ja salaista!

Päässä pyörii myös yksi mallineule. Just kohta testaan sitä sukkiin siitä harvinaisen nätistä vaaleanpunaisesta villamokasta. Ei itselle, mutta sopiva uhrikin on mielessä.

Kehrännyt olen mielestäni jotain tosi kaunista. Vielä vähän lisää ja sitten minulla on huivilangat ja saatte kuvia - haluatte tai ette ;)

Huhtikuinen Pariisin matkakin on ehkä viimeinkin käsitelty loppuun. Tai, pari langanpäätä vielä, lähetin nimittäin jutun ja kuvia viime viikolla paikalliseen lehteen, mutten ole saanut vastausta edes siitä tuliko juttu perille, saati sitten milloin se mahdollisesti julkaistaisiin. Mutta, aikoinamme maksoimme hotellin matkatoimiston visalla. Toukokuussa matkatoimiston visalaskussa näkyi täysin käsittämätön 95 euron veloitus. Matkatoimisto pyysi luottokunnan kautta selvitystä hotellilta. Ja nyt on vihdoin tullut vastaus, että eivät ne mitään ole veloittaneet! Perin kummallista.