20. kesäkuuta 2008

Väriä 2

Mieli on tehnyt jo pitemmän aikaa, mutta kun.... On vain KoolAideja. Niitäkin kovin vähän. Huopuukohan villa? Jos ei voi mikrottaa, miten värinkesto? Ja tärkein, mitä värejä haluaisin?

Kuvassa tärkeintä eivät ole keitokset, vaan tuo ihku-pihku kattila! Muistan sen lapsuudestani, 70-luvun alusta ja nyt se on minun! Värien vähyys ei haitannut, tarvitsin vain kaksi LemonLimea, yhden Grapen ja yhden BlueBerryn. Tosin nyt kun villat ovat kuivumassa, varsinkin sininen näyttää kovin hailakalta. Mutta tämä olikin vasta opettelukerta - villan värjääminen on jotenkin erilaista kuin langan. Tuloksena kuiten Granny Smith ja Ice Cool.

Katit. Viime yö meni yllättävän hyvin. Illalla pojat tapansa mukaan majoittautuivat hyvissä ajoin sänkyyn odottamaan minua. Hilma yllättyi, yritti parhaansa mukaan mahtua mukaan, mutta ei halunnut liian lähelle "noita kakaroita". Joten lopulta se luovutti ja nukkui yön työhuoneen tuolissa. Nyt kuitenkin, äsken kun vilkaisin, Hilma on vuorostaan vallannut sängyn.... Saas nähdä onko minulla jalkatilaa ollenkaan...

Kaikki ovat jo juhlimassa, mutta kuitenkin, Hyvää Juhannusta!