12. elokuuta 2008

Ihana - Lovely

Tämä päivä töissä oli melkein yhtä kauhea kuin eilinen. Yhtä kiire, yhtä hiki, kopiokone ei yhä edelleenkään toiminut (paitsi iltapäivällä). Aamulla sitten päätin puoli kymmeneltä mennä Teletalolle (muinainen Soneran (tai sen edeltäjän Telen) talo, jossa pidetään kuviksen ja äikän tunnit kun ei pääkoululle mahdu ja laajennusta ei vieläkään ole alettu rakentamaan) kopioimaan. Polkaisu pyörällä edes takaisin kävi sukkelasti - takaisin tullessa koulun oven pielessä oli postin auto - arvatkaa vaan tuliko siinä kyydissä ne kasien ranskan työkirjat joiden eka aukeamaa kävin kopioimassa....

Lukkaripaniikki oli tänään taas tulipalolukemissa. Luojan kiitos mulla on tarkkasilmäisiä kollegoja. Tosin tämä oli minun mielestäni ohjelman moka - muistan tarkistaneeni asian toukokuussa!

Kotiin polkiessa klo 16.23 tajuntaan rysähti puolivälissä matkaa, että hierojan aika olisi klo 16.45..... No, armotonta sotkemista kotiin, kissoille silitykset, kassin vaihto ja autolla kylälle. Hieroja (iiiiiihanaaaa!) viimeisen kerran, eli nyt periaatteessa käden pitäisi olla kunnossa. Sitten vihdoinkin pääsin postiin asti!

Nappiosuma!!! Eli minun SNYni on ilmiselvästi telepaattinen enkeli! Mielettömän upea virolainen sukkakirja (pitää viedä äikänopettajille vähän suomennettavaksi, minkähän paksuista langoista?), suloisen vihreää ja ihanan ohutta merinoa (heti tekisi mieli tehdä uusi versio viime kesän mystery shawlista tai joku niistä ihanista islantilaisista tai....), vadelmasuklaata ja -keksejä (vadelma on ehdoton lempimarjani, puolukka + mustikka hyvät kakkoset - mansikasta en piittaa) ja teetä tosi södessä peltipurkissa. Voi kiitos!!!!

Vaikka eilen höpisinkin suklaalakkovahdista (no, olen vähentänyt radikaalisti suklaan syömistä - ennen meni levy (iso) illassa, nyt saan sen kestämään jopa kaksi viikkoa), tänään aion kyllä tämän rankan kaksipäiväisen työnaloituksen kunniaksi nautiskella tuon suklaan neuleen kera. Ja siinä sivussa katsella sukkaohjeita ja hypistellä merinoa = terapiaa työstä toipumiseen ;) Kiitos!!!!

Today was again a really hard and tough day at work. I'm soooooo exhausted, my brain doesn't work anymore. But after all this I finally managed to find time to get to the post office and I got my first package from my Finnish secret pal. Chocolate, cookies, tea, an amazing Estonian sock book and my favourite yarn - thin and green! I'm so happy to have her (whoever she is) as my friend. Thank you!!!