11. elokuuta 2008

Jakaantuisinko?

Voi jee mikä päivä! Eka koulupäivä. Kaikki sekaisin. Koko ajan joku huutaa tai kiljuu tai muuten vaan kysyy:"Heli! Heli! Heli! Miksi...? Miten...? Eikö...? Pitikö....? Missä...?!" Hetkittäin harkitsin vakavasti välittömästi alkavan virkavapauden ottamista loppuviikoksi. Tai jakaantumista useammaksi Villasukka-klooniksi. Tai muistin lisäämistä päähän.

Kopiokoneen korjaaja kävi kaksi kertaa. Kone ei toimi vieläkään.

Opekokouksen asialista oli ennätyspitkä, mutta onneksi pysyttiin suurin piirtein ruodussa ja sukkakin edistyi vähän, tosin täpötäyden opehuoneen kostean nahkeassa ilmastossa puikkojen luisto ei ollut paras mahdollinen. Ja sitten pizzalle. Kaikki nuo edelliset harmitukset voi unohtaa, kun pääsi pizzalle maailman parhaan porukan kanssa. Nautinto!

Ja vielä!!!! Kotona odotti postilaatikossa postin lappu - SNY:n eka paketti odottaa minua postissa. Ja odottaa vieläkin, sillä kotiuduin vartin yli kuusi.... Posti aukeaa yhdeksältä - olen töissä. Mitenköhän välituntivalvonnat - voisinkohan livahtaa ruokavälkällä postiin? Pienen kuntakeskuksen etuja ovat lyhyet kävelymatkat ;) Tosin sitten se paketti olisi ihan pakko avata töissä, ja luulen, että olen saanut uusien opettajien silmissä muutenkin jo hieman omituisen maineen.... En kestä tätä odotusta ;)

Huomenna, ekoja tunteja ei onneksi ole, sillä niille (lukion alkava ranska) minulla on itselleni kirjat, mutta ei äänitettä, ei tarkastuskirjaa, ei opeopasta eikä aavistustakaan mitkä kirjat oppilailla mahdollisesti, koska kustantaja antoi talvella sitä kysyessäni vain yhden ISBN-numeron ja kirjakauppa on nähtävästi tilannut vanhaa kirjaa sen uuden seuraksi....

Seuraaville kahdelle (lukion englannin nivelkurssi) minulla on kyllä kirja ja äänite, mutta ei tarkastuskirjaa eikä opeopasta. Seuraaville kahdelle (8:n alkava ranska) minulla on kyllä itselleni kirjat (työkirja tuli tänään), mutta oppilaille vain tekstikirjat, ei äänitettä, ei opeopasta, ei tarkastuskirjaa..... Kustannusyhtiön aikataulut ovat vissiin mättäneet tai minut on unohdettu.

Suklaalakkoavustaja. Ei voi liikkua hakemaan suklaata kun on sametin pehmeä ja huriseva sylivauva.....