25. elokuuta 2008

Iiiih!

My creation

Elokuun kehrättävä eli Luumupuu by Naurava Lammas. Kamera (tai huono valaistus) kadotti herkullisimmat vihreän sävyt. Todella kaunis ja haluaisin heti päästä kehräämään!

Mutta ensin, vieläkin palavammin, haluan tuon edellisen postauksen alpakka-kaarroketakin valmiiksi. Kuvio-osuus ohitettu onnellisesti, olen rakastunut syvästi. Ei millään jaksaisi kitkuttaa loppua kaarroketta ja vielä sen jälkeen nappilistat.... Onneksi saumoja ei ole kuin piskuiset pätkät kainaloiden alla. Napit?

Tänään monistushuoneessa. Työkaverini "hyökkäsi" kimppuuni:"Olen kuullut, että laivalla, teidän hytissä aiotaan neuloa urakalla, mahtuuko mukaan?" Joo, mahtuu, tietysti! Tosin en meinannut ihan urakalla neulontaan varautua. Täytyipä siis heti paikalla siinä tehdä suunnitelmia mitä kaikkea pakataan neulekassiin. Muu ympärillä pyörivä opehuoneen vakiväestö naureskeli huvittuneena meidän jutuille...

ps. Meidän on pakko käydä Tukholmassa jossain "kulttuurikohteessa" tms. Siis jotta tämä kävisi laivalla tehtävä ops-ryhmätyön lisäksi vesosta. Esimerkkilistalla ei ole mitään kiinnostavaa, joten, eikö Tukholmassa ole Design-museota tai käsityömuseota tai jotain. Lankakaupat eivät kuulemma kelpaa tähän tarkoitukseen.