5. elokuuta 2008

Kiire - Hurry

Iso neule on hidas edistymään. Kiva neuloa, mutta Dropsin alpakka on ohutta noin niin kuin puserolangaksi... Sitä mallia, jota varten nuo langat maaliskuussa ostin, en tee, vaan teenkin toisen jota olen blogeissa ihaillut.
My big knit is so slow. It's nice to knit, but the Drops Alpaca is so thin for a sweater... I bought the yarn in March a certain pattern in mind, but I've started something else....

Eilen aamulla oli muuten kauhea paniikki. Kampaaja eikä mitään neulottavaa! Eihän tuota isoa voi sinne roudata.... Tai voisi kokonsa puolesta (on vielä niin alussa), mutta kun ilman silmälaseja neuloessa täytyy olla jotain simppeliä. Joten, tuhatta ja sataa, vähän pengontaa, kerintää ja aivotoimintaa. Tulostus unohtui, joten aloitettu ihan perusjoustinsukat. Tosin lanka on niin herkullista (myös maaliskuussa ostettua), että monimutkaisemman pitsin/palmikoiden puuttuminen ei haittaa yhtään.
Yesterday morning I panicked, horribly. I was going to the hairdresser's and I had nothing to knit! I couldn't take that big knit there.... Well, actually it isn't that big yet, but knitting without glasses demands something simple. So, really fast, a little digging in yarn boxes, winding and thinking. I forgot to print, so I started once again really simple basic socks. Though the yarn is so delicious (also bought in March) that no intricate lace is needed.

Ostettu tänään lankaa, jolle on jo projekti tiedossa. Heti kun ehdin. Ensi kesäksi?
Today I bought more yarn, with a pattern in mind. As soon as I have the time. Next summer?


Kuka saisi taottua noiden tyhmien kattien päähän, että luumut/nektariinit/päärynät/omenat ym. eivät ole jalkapalloja?
Who could teach my silly cats that plums(nectarines/pears/apples etc are not for football?