4. elokuuta 2008

Hipheijjaa!

Jee, elämä on vaihteeksi ihanaa! Poljin töihin, oli kylmä mutta raitista ja kaunista. Töissäkin oli kivaa (ei, koulu ei meillä ala kuin vasta ensi maanantaina, mutta ne kuuluisat lukkarit...) vaikka 3. jakso tuottaakin pirusti töitä. Kyllä mulla on onnea työkavereiden suhteen. Tosi monesta voi sanoa, että ollaan ihan oikeasti ystäviä

Mamma soitti ja kuulosti tosi iloiselta ja pirteältä. Kodinhoitaja käy kaksi kertaa viikossa ja yksi heistä on Mammalle aivan mahdottoman mieluinen ja tärkeä - ja tulee huomenna, pitää kuulemma imuroida.... Ja keskiviikkona Mamma pääsee taas arkeen kiinni kun Päiväkeskuksen vanhusten päivätoiminta alkaa. Siellä on kuulemma niin mukavaa ja hyvää seuraa.

Kävin kampaajalla hakemassa oman värini takaisin. Voi, miksi en ole syntynyt puna-oranssipäiseksi. Se vaan on niiiiin minä, ihan kuin tulisi kotiin.

Oikeasti kotona polkaisin suoraan postilaatikolle. Outo kirjekuori, mutta voi tripla jihuu! SNYni ilmoittautui! Maailman södein kortti ja mulle niin onnellinen olo.

Oven takana mamin murut odottivat hellittelyjä. Piki on heti toisena työpäivänä jo oikeassa rytmissä. Kun tulen kotiin, se heittäytyy eteisen lattialle ketarat ojossa ja maha rapsutuksille ojennuksessa... Samassa asennossa jätän sen aamulla :) Indy kiehnää koivissa ja kyttää pihalle pääsyä. Ja aurinko paistaa :)