16. elokuuta 2008

Taidetta - Art

Viikonloppu - mikä ihana sana! Lähden just kohta Jkylään, ostoslista on taas pitkä. Ja neuleet mukana :)

Tilasin äsken GetKnitted:stä kamalan kasan lankaa! Enemmän kuin koskaan aikaisemmin kerralla ulkomailta. Mutta kun. Jotenkin taas tekee mieli uutta villatakkia, vaikka edellinenkin on kesken ja entiset eivät mahdu kaappiin.... Ja Noron sukkalankaa, vaikka sen värikartasta puuttuu minun mieleiseni vihreä-punainen-sekoitus.

SP12 pakettini on mennyt perille, hemmoteltavalla vaan on ongelmia bloggerin kanssa, eikä ole pystynyt bloggaamaan. Oli lähettänyt minulle viestinkin jo aikoja sitten, mutta eipä ole löytynyt minulle asti. Pääasia, että perillä on ja sukat sopivat ja muutenkin paketti mieleinen! Omasta SP:stäni en ole kuullut koko aikana kuin 3 tai 4 spostiviestiä.... Pitäisi varmaan olla rohkea ja ottaa itse häneen yhteyttä ja kysellä missä mennään.

Taidetta à la Indy. Suurin osa sotkusta on siivottu eilen pois, eli nämä ovat tämän aamun tekosia. Tässä huushollissa ei ikinä kannata unohtaa vessa- tai talouspaperirullaa esille tai pahvia näkösälle...

I've ordered sooooo much yarn! GetKnitted. And my SP12 package (the second one) got to its target safe and well - actually had got there on the 10th, but my pal has trouble with Blogger and her email never reached me. But the socks were the right size and she seemed to like the package - I'm happy!

I'm just sooooooo curious, eager and impatient (a fault of mine) - when is my own package coming? I just hope it hasn't got lost....


The picture - my cat Indy has once again created art....