14. elokuuta 2008

Vaihtelevaa

Vihdoin jotain valmista. Olen vuoden verran ollut yhden neuleen nainen. Vain yksi työ kerrallaan kesken. Jotenkin hämmentävä ja outo tilanne. Nyt olen palannut normaaliin useampi-työ-puikoilla sekamelskaan. Eli alpakka-takkia ei ole hyljätty, piti vain välillä vähän sukkastella. Ihan pakko.

Malli: 3o 2n, ranskalainen kantapää
Lanka: Trekking Hand art, 58g
Puikot 2,5 mm Knitpicksit

Ihan käsittämättömän kaunista lankaa. Pätkärääkättyä - kyllä, mutta ei takuulla lätäköidy. Tummassa pohjavärissä on iloisia punaisia ja vaaleamman vihreitä pilkahduksia. Tahtoo lisää!

Tämä taas tuli tänään postissa. Titityyn yllätysväri. 100% merinoa. Raskas, silkkimäinen tuntu. Oikeasti kuvaa tummempi, hiuksen hienoja sävyvaihteluita (käsin värjätty). Ensimmäinen ajatus: en raaski tehdä tästä sukkia, tahdon lapaset tai hanskat! Saas nähdä.

Työpäivä - aamu alkoi surkeasti. Tykkään käyttää alkavan ranskan ekalla tunnilla yhtä tiettyä muinaismuisto c-kasettia - siinä on mainio yleissivistyksellä ymmärrettävä kuuntelu. Ensimmäinen nauhuri (luokassa valmiiksi) ei pihahtanutkaan, vaikka vaihdoin pistokkeen toiseen pistorasiaan. Toinen (hain opehuoneesta) löysi virtaa, mutta kasettipuoli ei löytänyt elämää. Kolmas (hain kirjastosta) löysi virtasta kasettipuoleenkin, mutta ei osannut kelata ja play-nappula sai kasetin nauhan melkein solmuun. Neljäs (hain opehuoneesta taas) toimi. Iltapäivällä etsin nauhuria (samalle kasetille) Mäntässä - ei kuulemma ole nykyaikana ollenkaan... Ja kyllä, nelostunti on rasittava sekä opiskelijoille että opettajalle....

Mutta ilta olikin sitten paljon normaalia rattoisampi! Sain neulontaseuraa - siksi nuo sukatkin valmistuivat. TaijaK kävi kylässä moikkaamassa minua ja katteja. Kiitos, tule toistekin!