1. syyskuuta 2008

Hamps

Jännää neuloa hamppua. Kovaa, liukasta, tippuu helposti silmukat puikoilta, toisaalta kiiltävää ja napakkaa. Pesukoneen mylleryksessä varmasti pehmenee suloisesti.

Rätti. Ohje täältä, suomennos tulossa Titityylle. Hamppulankaa meni 38 grammaa (ohjeen pienemmillä puikoilla eli 3,75). Väri on auringon valossa harmaa, illan hämärtyessä näyttää liilahtavalta ja jossain valossa jopa hitusen sinervältä.

Toinen tuotos on kassi. Samaa lankaa meni 177 grammaa. Ohje täältä ja suomennos myös tulossa Titityylle. Kiva ja nopea tehdä. Sangat sovelsin itse kun ei ole harmainta aavistustakaan mitä on Mokuba-nauha? Tietysti pirtanauhaa tai sopivaa nahkaakin voisi käyttää.

Kuva ei ole niin epäselvä kuin tuosta oikeassa laidassa roikkuvasta mittanauhasta voisi kuvitella. Indy se vaan esiintyy...

Mari: suklaalakko on jotain mitä epätoivoinen 38v. finninaama yrittää aina silloin tällöin säännöllisesti ja vuorenvarmasti epäonnistuen ;) Me sumplitaan niitä villoja Pirkon kanssa kunhan seuraavan kerran ajan siitä ohi, eli nyt tai seuraavana viikonloppuna.
Eila: Ei se kauppa mikään halpa ole, mutta jotenkin niin söpö ja söötti ja omistajarouva on todella mukava! Ja valikoima on noroa, colinettea, ullspinneri:n lankoja ja rouvan omia värjäyksiä (kuten se minun vihreä mohairini).

Ei muuten ole Piki varmaan sitten ihan pentuaikojen nukkunut koko yötä yhtä tiukasti kainalossa. Kävi välillä syömässä ja tuli takaisin, maukui ja kurrasi ja tunkemalla tunki itsensä takaisin oikeaan kainalooni. Yleensä se aamuyöstä siirtyy Indyn viereen jalkoihin, mutta ei nyt.

Otsikko? Vaikka olenkin ollut kovin pihi ja käyttänyt vain yksisanaisia otsikoita, alkavat vaihtoehdot olla vähissä. Kohta ehkä latelen vain satunnaisia aakkosia peräkkäin.