22. syyskuuta 2008

Välillä

Joskus välillä, viime aikoina aika useinkin, ihmettelen itseäni. Olenko normaali? Onko ihan normaalia, että mielentilat vaihtuvat näin sutjakasti? Lauantaina kaikki oli mielettömän upeata. Sunnuntai oli sellainen tavallinen, mutta lokoisa. Tänään kaikki on ollut päin kunnon ikihonkaa. Ei kenenkään vika, asiat vaan eivät toimi.

Paitsi että postissa tuli vihdoinkin ensimmäinen tilaamani Spinn-Off. Se kyllä ilmestyi jo kuun alussa ja katselin sitä lauantaina Akateemisessa, mutta onneksi en ostanut.

Paitsi että kansalaisopisto sai taas hetkeksi hyvälle tuulelle.

Paitsi että kullanmurut nukkuivat sylissäni neuloessani ja niiden massusamettia silitellessä ei yksinkertaisesti voi olla kiukkuinen. Toivottavasti oppilaissa ei ole kovin allergisia yksilöitä - koepaperit olivat kissojen alla...

Kissakuvahaaste: syys (on muuten yksi kauneimmista sanoista suomen kielessä).Höyhenethän ovat luonnontuote. Ja kissat syövät lintuja eivätkä tod.näk. mitenkään irrota höyheniä? Siis syövät niitä ihan normaalistikin. Lauantaina herrat saivat nimittäin ensimmäisen höyhenlelunsa (tai useamman kerralla). Kaikki tuhottu. Uitettu ruokakupeisssa ja syöty kaikki irtoavat osat. Tai ainakaan lattioilta ei löydy höyheniä.