1. marraskuuta 2008

Kirja

Kiitos, käsi tuntuu nyt just hyvältä - pistoskohdassa pientä aristusta vain. Viikko kaksi katsellaan tarvitaanko toista pistosta. Toivottavasti ei, oli sen verran ilkeän tuntuista eilen illalla ja viime yönä. Kissamuruset taisivat vaistota, että mami ei voi hyvin, koska yöllä nukkui koko ajan kaksi kattia kaulalla/kainalossa/terveen käden päällä. Siis jopa Indy! Jotenkin se on kyllä muutenkin viimeisen viikon ollut ihan mahdottoman hellyyden kipeä.

Tänään olen jo vähän neulonutkin. Kolme kertaa lapaskuun aloitushanskan alun. Tai resori meni kyllä ok yhdellä kerralla, mutta äärimmäisen yksinkertainen kuvio ei meinaa millään asettua. Nytkin pitäisi pari kerrosta purkaa. Onneksi hanskat ovat nopeita. Kuviota varten hain apua parista omasta hyllystä löytyvästä opuksesta. Miksi ihmeessä tilaan koko ajan lisää kirjoja? Hyllystähän löytyy vaikka minkämoisia aarteita! Heti tuli teen-seuraavaksi-listalle mm. Lavoldin neulottu reppu.

Kissakuvahaasteessa on tällä kertaa aiheena kirja/lehti. Tässä tänään uupunut lintutarkkailija uuvahti apuopuksen viereen. Tai ehkäpä kuitenkin lämpimän patterin yläpuolelle...