25. marraskuuta 2008

Loppuuko?

Ei vielä tänäänkään kamun vauvaa, päinvastoin, lähettivät kotiin välillä ja torstaina uutta yritystä. Torstaina vaan on sen toisen kans.op. ryhmän viimeinen kerta....

Huivi edistyy. Nyt silmukat ovat ruvenneet hupenemaan suorastaan silmissä. Center Chart 1 on juuri saatu valmiiksi. Ensimmäinen vyyhti loppui tuon chartin lopussa. En vieläkään osaa yhtään arvioida loppuuko lanka.... Vielä olisi Center chart 2 ja 3 ja reunus. Taidan ihan vaan varmuuden varalta tilata yhden vyyhdin lisää (se on tietysti eri värjäyserää, mutta sillähän voi tehdä reunuksen). Luonnollisesti vain yhden vyyhdin tilaaminen on tyhmää, joten voisin varmaan ihan tyhmältä vaikuttamisen välttämiseksi tilata hitusen jotain muutakin ;)

Testasin tänään Indyä ja leluhiiriä. Uusi hiiri kehiin. Piki omi sen ensin. Hetken päästä eteisestä kuului jyrsimistä... Menin hakemaan hiiren, nyt Indyllä, ja kas, nenu jyrsitty jo rikki. Eli nähtävästi juuri nuo muoviosat ovat Indystä ne kaikkein mielenkiintoisimmat leluhiirissä. Ei kai auta muu kuin etsiä jostain ehtaa turkista, kissanminttua ja perustaa oma (muoviton) leluhiiritehdas. Herrojen huvitukseksi kaivoimme myös lelukorista esille vanhempia vähän unohduksissa olleita leluja. Onneksi ne kelpasivat.

Uudisrakennuksen alustustyöt vauhdissa. Tänään jysähti peffan alla useita kertoja. Lataukset olivat niin pieniä, että mitään tiloja ei tarvinnut evakuoida. Testattiin samalla hälytyspillin ääntä - kuuluu luokkaan, jos on pieni ja hiljainen porukka (eikä kuunnella nauhaa). Muutamaa opettajaa vaikutti suorastaan ärsyttävän, kun oppilaat kuulivat pillin äänen, mutta opettaja ei.... Kuulemma tuntee itsensä vanhaksi ;)