16. helmikuuta 2009

Demonstraatio

Taas se teki sen! Viikonloppu meni harmaassa horteessa saamatta mitään aikaiseksi. En edes korjannut niitä kokeita, vaan tänään kun se keltainen mollikka loisti parhaimmillaan, sain korjattua heti! Kissatkin intoutuivat tänään riehumaan taas urakalla. Ja Mamma! Puhelimessa hän on kuulostanut viime aikoina niin masentuneelta ja väsyneeltä. Mutta tänään, hän oli keppien ja rollaattorin avulla käynyt toisen mummon luona kylässä (sama talo, eri rappu) ja suunnitteli tosissaan, että jospas keskiviikkona hänet haettaisiin oikein sisältä asti päiväkeskukseen. JES!

Ja just kohta aion neuloa kunnon mallitilkun. Tai kaksi. Tai useamman. Lanka on hieman liian ohutta, mutta kun tahtoo!

Kissakuvahaasteessa on tällä kertaa aiheena sisustaminen - meidän kollien ehdotonta lempipuuhaa. Tähän voisi laittaa varmaan satakunta kuvaa... Lakananvaihtoa, kukkien kastelua (Indyn pitää aina työntää nenänsä siihen vesisuihkuun), verhojen ripustamista, imurointia (imuria pitää kytätä tiukasti), huonekalujen järjestyksen vaihtoa (Voi mikä riemu! Uusia kiipeilytelineitä ja uusi rallirata.), ompelemista (esim. verhoja, pitää päästä mahd. lähelle konetta), taulujen ripustuksen korjausta (mieluiten keskellä yötä), kirjahyllyn uudelleen järjestämistä (ylimääräiset kamat lattialle), mattojen vaihtoa (oksennus päälle, kyllä ne silloin sutjakasti vaihtuu). Remonttireiskojakolleja en uskalla edes kuvitella... Tai oikeastaan - kyllähän meillä revitään sujuvasti tapettia (Piki, aamuisin kun en haluaisi herätä.).

Tässä taitava ja tyylikäs mustavalkoasuinen sisustajamme esittelee meille upouuden viherkasvin, bambun. Huomatkaa myös kissan sävyihin taidokkaasti sävytetty uusi ulkoruukku. Jokin kuitenkin kurtistaa sisustajamme kulmia, mikähän mättää?


Of course my horse! Asetelma on liian kliininen, kylmä. Nykyajan sisustustrendeihin kuuluu ehdottomasti luonnonmukaisuus. Niinpä sisustajamme assistenttinsa kera asettelee bambun uuteen luonnollisempaan muotoon. Valitettavasti kuvaajamme ei omannut riittävästi ammattitaitoa saadakseen tarkan kuvan myös assistentin spesialiteettitaidon demonstraatiosta. Hra Piki kierii aina lopuksi multakasassa selällään ketarat kohti kattoa, suunnattomasti nautiskellen.


Imuri!!! Tämä siis eilen. Tämän päivän ko. bambu (tai se mitä siitä on jäljellä) multineen on viettänyt lavuaarissa - varmuuden vuoksi. Huom - ulkoruukku säilyi ehjänä tällä kertaa.