4. maaliskuuta 2009

Bongattu

Cadenzasta puuttuu enää hihat - ja siitä tulee ihana! Istuu kuin valettu, ne hiha-aukotkin pienenivät ihan arvelujeni mukaan. Nyt pelkään mokaavani hihat... Uskallanko tehdä ylhäältä alas? Uskallanko kohta aloittaa illan kahdessa kokouksessa?

Neuleblogimaailma bongasi minut taas. Työkaverini, koulun atk-tukihenkilö (tai oikeastaan koulujen yhteinen, mutta eniten meillä) oli Tampereella ja hänen kaverinsa isosisko oli jotenkin tajunnut yhdistää paikkakunnan ja työpaikan ja todennut, että:"samassa talossa kuin Villasukka!" Terveisiä vaan sinulle, kuka olitkin ;)

Karstamyllykuume jatkuu. En osaa päättää mallia, en osaa päättää tilauspaikkaa - ainakin Louetilla näyttää olevan samat hinnat ympäri Euroopan. Mutta kuitenkin tahtoisin...

pesu

Kissakuvahaaste heitti aikamoisen pähkinän tällä viikolla:

Löysin hiljaittain kirjan nimeltään Kissan 9 luonnetta. Kirjassa Sari Kumpula jakaa kissat leikkimielisesti 9 persoonan mukaan. Tässä ovat vaihtoehdot:

1. Perfektionisti “Vain paras kelpaa”
2. Auttaja “Voinko miellyttää teitä?”
3. Menestyjä “Tahtoo haasteita”
4. Romantikko “Naukuja kuutamolla”
5. Tarkkailija “Salaperäinen yksinäinen”
6. Epäilijä “Voiko tähän luottaa?”
7. Seikkailija “Varsinainen villikissa”
8. Johtaja “Täällä määrään minä”
9. Rauhanrakentaja “Tärkeintä on harmonia”
Valitse parhaiten omaa kissaasi kuvaava.

Siis yksikö pitäisi osata valita? Voi luoja. Indy on toisaalta niin johtaja-päälle päsmäri-pomottaja kuin olla ja voi, mutta jos Hilma tulee kylään, niin sitten se vaihtaa matelen-tossusi-alla-vaihteelle. Indy on myös menestyjä.

Piki taas on arkajalka eli kai epäilijä, mutta myös mamin suhteen ehdottomasti auttaja (tassut kävivät taas taikinassa...) ja tarkkailija.

Yllä olevan kuvasarjan napsin vasten valoa juuri äsken. Kumpikin yrittää mahtua maailman parhaalle nokospaikalle, eli keittiön ikkunalaudalle (alla on lämmin patteri). Harvinaista kuvassa on se, että Piki pesee Indyä, yleensä toimitaan juuri päinvastoin.

Hilman viime reissun jälkeen nauroin, että Hilma on tämän huushollin Kuningatar, Indy retee Kingi. Entäs Piki? Tätä ei voi nauramatta sanoa, mutta Piki-piskuinen on ehdottomasti (kolli)prinsessa ;)