3. maaliskuuta 2009

Havaintoja


Eilisessä Keski-Suomalaisessa oli neulomisjuttu - kirja, jossa on ohjeet mm. Elviksen neulottuun versioon. Toisaalta kiva idea, toisaalta jo vähän outo.

Tänä aamuna taas vaihteeksi lumitöissä - nyt on tullut heiluttua sen verran paljon kolan varressa, että vasen kyynärpää on muutaman kerran vihlaissut kipeästi. Toivottavasti viime vuotinen vaiva ei toistu.

Tajusin eilen, etten kehrännyt lomalla ollenkaan? Kummallista, vaikka etukäteen suunnittelin niin paljon. Pääsiäislomalla?

Ärsytti eilen. Lukion englannin kolmoskurssi alkoi. Jok'ikinen pulpetti täysi (=36), ja pitkä keskustelu siitä, miten tämä iso ryhmä toimii parhaiten. Ei mennyt montaa minuuttia kun takanurkkaan oli muodostunut juorukerho. Saivatpahan saarnan. Noloa olisi, mutta tarvittaessa kyllä soitan myös lukiolaisen kotiin ja keskustelen käytöstavoista.

Cadenzassa toinenkin palmikkopaneeli uhkaa valmistua tänä iltana, jospas saisin sen myös kiinnitettyä. Huomenna on kaksi kokousta, tekisi siis mieli aloittaa hihoja. Nehän suunnittelin alun perin tekeväni ylhäältä alas - mutta kun ne on istutetut hihat.... Tai kyllähän sekin varmaan onnistuu, mutta kun en ole ennen tehnyt. Katsotaan.

Seuraava työ pyörii jo mielessä. Tuo Cadenzan ihanainen palmikkokulma, tarkoitus olisi hyödyntää sitä. Ja niin, että sen kulman pääsee kääntämään monta kertaa ;)