21. maaliskuuta 2009

Todistusaineistoa

Aina välillä on tullut julkisestikin epäiltyä riivöiden aivokapasitettia tai älykkyyttä. Kyllä niillä on ainakin kaksi harmaata aivosolua. Siis ainakin kaksi per pää. Parina viime päivänä ne aivosolut ovat liikkuneet sukkelasti ja saaneet taas paljon aikaiseksi.


Kaapin alahyllyllä on märkämuona. Sehän ei pussin/purkin läpi haise, joten ei sillä mitään väliä. Kaapin ylähyllyllä on kuivamuona. Toinen pussissaan ja toinen peltipurkissa (näkyy just ja just kaapissa vasemmalla). Sieltä se mami meille namia antaa. Jos namia ei tipu riittävän usein, on ryhdyttävä omatoimiseksi. Piki asettuu selälleen lattialle ja haroo niin kauan etutassuilla, että kaappi aukeaa. Indy tarkkailee tilannetta kaapin viereiseltä tasolta.

Seuraavasta vaiheesta en ole ihan varma. Piki hyppää, joko tuolta tasolta missä Indy on (en usko tähän vaihtoehtoon) tai suoraan lattialta (niin uskomattomalta kuin se vaikuttaakin) oven päälle! Ja sieltä on sitten hyvä yrittää ujuttautua kaappiin ja tiputtaa ruokapurkki alas. Kun purkki on alhaalla, se saadaan kyllä äärimmäisen nopeasti auki, tosin yleensä se aukeaa jo pudotessaan ja keittiön valtaa raksuinvaasio.

Tuolta kaapin oven päältä voi myös tiirailla ja tähdätä kohti mamin hiiripiiloa (juuri sitä puuhataan kuvassa). Leluhiiret piilotetaan (tietyillä hiirillä ei leikitä ilman valvontaa) jääkaapin ja yläkaappien väliseen rakoon. Kaapin oven päältä yltää...

Neulottu on ja ihanaa tulee! Sellaista rinsessatyyliä tai ballerinaa. Harmi, ettei omissa varastoissa ollut sopivia helmiä. Tähän ne olisivat ehdottomasti piste i:n päälle.