25. huhtikuuta 2009

Mahdotonta

Eiiiih. Tämä on kyllä mahdoton yhtälö. Vain kaksi kättä ja yhdet aivot (aivosolujen lukumäärää ei tiedetä tarkasti...).

Tahtoisi aloittaa boleron langasta A just nyt. Purettua lankaa, joten ei löydy yhtään ainutta vyötettä joten ehkä pakko neuloa mallitilkku - pitsineuletta - ei innosta. Eikös jossain pitäisi olla tätä lankaa vielä pari kerää...? Käännä huusholli ylös alaisin ja muista yhtäkkiä neuloneesi ylijääneistä langoista huivi.

Placed Cable Arania olisi myös ihan pakko jatkaa - se on tosiaankin liian lyhyt, vaikka muuten ihana, täydellinen. Jopa kaulus on venynyt sen verran, että enää ei okseta. Idea oletetusti nätin näköiseen jatkamiseen on mielessä, pitäisi testata. Mutta mihin laitoin loput kerät? Kuusi pitäisi olla - vai neljä?

Toisaalta, eikun kolmanneksi. Puuvilla. Kesä tuli tänään. Tai ainakin kunnon kevät. Joten jotain olis ihan pakko tehdä puuvillasta. Tai ehkä bambusta. Simple Stylessä oli yksi tosi kiva bambupusero - tosin pitkähihainen ja puuduttavan yksinkertainen, mutta kun se oli kiva. Ja se oli Sirdarin bambusta, josta tykkään. Lankakauppaan?

Neljänneksi. Ehkä sittenkin jaksaisin kehrätä puserolangat... Tuolla olis sitä oranssia jota on tässä baskerissa (iiiks, missähän tuokin on, en ole pitänyt sitten syksyn?) ja olis kivaa ruskeaa (Ruskea kivaa?!?!? Oonkohan sairas?), joita vois yhdistää.... Mitä jos yrittäisi long draw:ta? Sillein, että ottaisi sekä ruskeaa että oranssia yhtä aikaa säikeeksi, sitten kertaisi kaksinkertaiseksi. Saisikohan sellaista lankaa, jossa on melkein koko ajan molempia värejä, mutta niiden osuus, siis tarkoitan paksuus vaihtelee? Välillä olisi oranssi dominoivampi, välillä ruskea.

Kun en osaa päättää, en neulo mitään, vaan luen. Pihalla. Kissat saivat tänään pitkän lenkin ja tunnin juoksunarussa. Lenkillä ne bongasivat jotain äärettömän innokkaasti männyn juurelta kiveltä, ja jopa Piki meinasi seota innosta ja unohti pelätä yhtään mitään! Sisilisko! Tai siis isinsisko kuten minä kuulemma pienenä sanoin.

Kevään kirous iski myös. Aurinkoihottuma. Arrgghh!