8. huhtikuuta 2009

On

Rakastan listoja (niiden tekemistä, en välttämättä niiden toteuttamista). Tässä jälleen ehdoton lempilistani:

Onnea on...
...narsissikimppu, jota riiviöt eivät ole kaataneet vielä kertaakaan! Ja kaksi vuorokautta on jo mennyt. Haisteltiin ensin, mutta nähtävästi ei oikein inspiroinut.
...pääsiäisloma. Joo, aloitin jo tänään klo 14.00.
...aurinko. Sumun takaa se hiljaa hiipi esiin.
...puhdas, vasta siivottu koti. Ja innokkaat siivousapurit.
...riemastuttavan ihanasti sujunut kasiluokan ranskan minivideoprojektin osa 1. Sain ne hiljaiset, arat ja ujot, mutta todella taitavat tytöt innostumaan!!!
...vino pino kirjoja, uusia kirjoja suoraan kirjakaupasta. Ei vielä itse tarvitse maksaa (koulukirjastoon menevät) ja voin ensin lukea ne itse ;) Luontaisetu.
...hyvä ruoka. Kesäkurpitsa-ananaswokkia.
...SE uusi sukkakirja. Tuli eilen. Vaatii paljon lukemisaikaa.
...peruuntunut luento (Tosin menetin kolme tuntia neulomisaikaa... Eikä luennoitsija varmaankaan ole iloinen vatsataudistaan.)
...melkein valmis pusero. Olisin ehkä saanut valmiiksi jos tuo ed. luento olisi ollut... Helmaan pitää ehkä keksiä jokin pidennysjatkos. Mielessä on kaksi eri vaihtoehtoa jo nyt.
...piskuisen katin unohtunut apinageeni. Nyt on kytätty vain tinttejä ja oravia.
...lisää kehrättävää. En kyllä ehdi näitä kuituvarastoja tässä elämässä kehräämään... Saati sitten neulomaan. Fyberspatesin kuituklubin kolmas ja viimeinen lähetys. Merinoa.Ja Ravelry-ystäväiseni... Koira, kissa, eivät esillä blogissa (eli blogi on), Länsi-Suomi? Onkos sulla vielä muitakin eläimiä.... olen tutkinut Ravelryä... Ja paketti ei vielä tänään tullut (vaikka päiväni lyheni ja pääsin nopeammin postilaatikon luokse), mutta huomenna Mikkelin reissun jälkeen syöksyn laatikolle ;) Mikään vaihto ei vielä ikinä ole aiheuttanut tällaisia kutkuttavia tuntemuksia!