9. huhtikuuta 2009

Söpöt!

Ravelry-ystäväni Taluttimen paljastus-kortti tuli. Suloinen kissa+lankakortti (lempiharrastukseni!) Ei yhtään haittaa vaikka nameja ei tullutkaan - olen ajanut tänään 350 km ja jotenkin assosioin automaattisesti pitkät ajomatkat ja massiiviset karkkipussit... Kiitos!!!


Tänään oli...

...kummallista. Siikajärven risteyksen vieressä, linikkapysäkillä seisoi aamulla puoli kymmenen aikaa pari pitkävartisia kumisaappaita. Nätisti vierekkäin. Ei omistajaa mailla halmeilla. Iltapäivällä olivat kadonneet.
...hassua. Mennessä Kangasniemen Teboililla oli yhtä aikaa minun kanssani tankkaamassa koko Kangasniemen palokalusto ;)
...kivaa. Juttelin Mamman kanssa taas käsitöistä ja vanhoista ajoista.
...huolestuttavaa. Mamman kunto tietyllä tapaa.
...ihanaa. Laurilan tila. Karstamylly kotiutui. Suuret on suunnitelmat, mutta katsotaan saanko ikinä mitään aikaiseksi.
...ei niin kivaa. Tullessa en tällä kertaa käynytkään Kangasniemen Teboililla hakemassa kaakaota (kun kerran mennessä kävin, tankkaamassa, autoa!), vaan kävin Vaajakosken ABC:llä. Se choco-jotain ei sitten ole kaakaota, vaan kahvi-kaakao-sotku. Kahvista jää inha jälkimaku. Ainakin tottumattomalle.
...uljasta. Heti Kangasniemeltä pohjoiseen on oikealla puolella tietä joutsenien vakipesintäpaikka. Ne olivat siellä jo. Ja ne lensivät minun kanssani samaan suuntaan ainakin minuutin. Uljasta. Vielä uljaampaa olisi ollut jos Polokin olisi lentänyt ;)
...sydämen vievän söpöä. Nämä:


Tekijää en tiedä, mutta Laurilan pihapuodista, käsintehdyt, pohjassa liukuesteet. Tuo "lappukin" on huopaa! Huomenna synttärilahjaksi. Isot ovat, mutta lapsi kasvaa ja äiti ihastuu varmasti.

Jee! Puserossa on hihat!