30. huhtikuuta 2009

Onni

Vappu on täällä. Kylällä varmaankin nuoriso jyllää, mutta kotona on rauhallista. Indy nukkuu (rääkyi kyllä äsken kylppärissä huomiota), Piki nukkuu (syötyään itsensä ähkyksi nautaa) ja Hilma nukkuu (kerää voimia yörellestämiseen). Minä nautin rauhasta. En tiedä johtuuko se työstä vai mistä, mutta kotona täytyy olla hiljaista ja rauhallista. 

Onni teki täsmäiskun. Ensin viime viikolla voitin Kätsylän blogissa! Kätsylähän on heinolalainen käsityötalo kaupungin ihmisille. Paikka josta olen hirvittävän kateellinen. Meillä ei tuollaista ole... Urheilijat ovat saaneet tässä minun kaupungissani niin paljon (maastohiihtokeskuksen, saavat kohta täysin uusitun ja suurennetun uimahallin), joten voisikohan, jaksaisikohan joku, lobbata meille tuollaisen käsityö-askartelutalon? Haaveilla saa. Tai onhan meillä kudontatalo, mutta se toimii vain talvisin. Juuri näihin aikoihin sen käsityöllinen sisältö pakataan tiukasti ja taloon tulee majoitustoimintaa kesäksi. Kätsylästä on tulossa jotain käsintehtyä, vain minua varten! Tuo jos mikä, tekee ylellisen ja onnellisen olon :)

Tämän voitin tänään. Meillä järjestetään opehuoneessa aina silloin tällöin arpajaisia. Viime vappuna oli vähän tanakampaa juomaa, joten en edes osallistunut, mutta nyt oli sopivaa nestettä. Tosin taidan säästää tämän sellaiseen hetkeen, että on ihmisseuraa.