29. elokuuta 2009

Saamaton

Kyllä tämä neulojan elo voi välillä olla kummallista. Toisaalta puhkun intoa ja hypin riemusta! Sukkasato! Apuemoilu on hauskaa, roikun koneella koko ajan (siis ihan koko ajan), haluan aloittaa uudet sukat just nyt ja heti! Tosin mallista ja langasta ei ole hajuakaan, mutta ehkä tuolta varastoista löytyisi... Mutta kun sukkia ei nyt vielä kannata aloittaa. Sen sijaan ne hanskat (ei vieläkään huvita, ei yhtään), Mamman synttärit on kohta (mitähän?), työkaveri toi langat ja lupasin kolmiohuivin (ei liian pitsinen, simppeli, lanka on paksua eli nopea) ja ja ja ja...

Toisaalta olisi ihan pakko kehrätäkin. Huskyn karvat odottavat karstaamista - hyvin piilotettuina. Yhtenä yönä tässä viikko sitten heräsin kummaan rapinaan. Piki kulki ympäri makkaria pää pujotettuna paperikassin kahvaan ja levitteli karvoja lahjakkaasti... Merino-silkkiä ei olisi paljoa jäljellä, jos vaan saisin samaan rullaan mahtumaan. Siitä tulee mahtavaa!

Lopputuloksena en osaa aloittaa mitään. Paijailen lankoja, ihastelen villoja, selaan lehtiä, kirjoja ja Ravelryä - enkä saa yhtään mitään aikaiseksi.


Jotain kuitenkin. Joskus kohta tulevat elämäni ensimmäiset Wollmeiset! Hullun hommaa noiden ostaminen kyllä on (oikeaan aikaan oikeassa paikassa ja tarpeeksi nopea kone ja näppärät sormet), mutta jos ne elävässä elämässä ovat niin upeita kuin kuvien perusteella luulen, olen onnellinen :)

Paikallisessa sokkarissa oli alelankoja. Novitan Luxus Cottonit vein kaikki (2,90 - 30%), mutta Cannesia ja Huopasta jäi.

"Äiiiitiiiii! Poliisivene!" Täh? Eihän nyt sokkarin parkkipaikalla mitään poliisivenettä voi olla? Oli siellä. Jokin poliisiesittelypäivä eli 1/3 parkkipaikasta oli suljettu - lauantaina. Miksei ne voineet olla tien toisella puolella torilla?

EDIT: Vaikka tykkäänkin lukea blogeja SharpReaderilla, pitää kaikkea teknistä kivaa aina kokeilla. Joten testasin Google Readerin "Seuraava" -nappia tuolla selaimen (Chrome) palkissa. En jaksanut napsutella kaikkia syötteitä läpi, kun olin ne jo kertaalleen lukenut, joten päivitin kaikki luetuiksi ja vahingossa painoin vielä "seuraava". Ja sain eteeni näin hämmästyttävän tekstin:

Google-syötteenlukija
Onnittelut, olet päässyt internetin loppuun .