25. elokuuta 2009

Paha

Kiitos! Tausta on nyt hetken, mutta lisää tekisi mieli muokkailla. Totta, ei ole minun väriseni... Tykkäisin, että tausta kuultaa tuon tekstin takana olevan yksivärisen läpi, mutta CSS saa kuvatkin haalenemaan... Eli pitäisi varmaan kuvankäsittelyssä liimata tuo tekstipohja suoraan kuvaan - miten? Pitää kysellä ja kaivaa. Tekniikkani näissä koodausjutuissa on testaa, kokeile, kiroile, testaa, kokeile, onnistu vahingossa, testaa, kokeile, kiroile ja vakoile muiden blogien koodia.

Taustakuvan sai pysymään paikoillaan tuossa koodinpätkässä näkyvällä viimeisellä komennolla:
body {
margin: 0 auto 0px;
background: url(http://farm3.static.flickr.com/2561/3848429845_d028952064_o.jpg); background-position: center; background-repeat: no-repeat; background-attachment: fixed;Päivä ei ala hyvin. Hesari ei tullut. Toinen kerta kahden viikon sisään. Jakelu selitti ummet ja lammet siitä kuinka Hesari ei lähetä varalehtiä, joten minulle tilataan Jkylästä ja se tulee illalla tai huomenna... Pitäisikö siirtyä digilehteen? Sitten varmaan prakaisi nettiyhteys joka ikinen aamu. Mutta se olisi ainakin halvempi.

Jotain on neulottu ja neulotaan vielä vähän tänäänkin. Seuraavatkin ovat jo kovasti suunnitelmissa. Tartten uuden Tangled Yoke Cardiganin - entinen, vuoden vanha, on ihan kamalan näköinen, mutta sitä onkin pidetty yöt ja päivät. Brooklyn Tweedin kirja tuli eilen ja siinä on kaikkea kivaa. Tosin se ei mielestäni ole kirja, vaan vihkonen... Tarttee lisää villasukkia, pitäis tehdä sitä sun tätä.

Ja keksin loistavan perusteen ostaa lankaa mielin määrin (tai villaa kehräykseen). NYT-liite viime viikolla laski eläkkeitä ja minä olen sitä väliinputoajasukupolvea. Kaikki mahdollinen indeksi/prosentti/joku on alennettu meille "nuorille", en saa aikoinani suorittamastani tutkinnosta/opintoajasta eläkettä (kuten 2005 jälkeen) eikä minulle makseta alle 23-vuotiaana tehdyistä töistä eläkettä. Joten niin kauan kun Keuruulla on lapsia (ei kauaa enää) ja minulla töitä, pitää ostaa lankaa ja villaa varastoon... Äääh, mitenhän saisi itsensä paremmalle tuulelle?