29. syyskuuta 2009

Mainosta

Vasta on selvitty huikean upeasta neuleretriitistä ja nyt jo pukkaa seuraavaa projektia kiihtyvällä vauhdilla. Ensi viikonloppuna on Seinäjoella käsityömessut. Siellä me, sekalainen porukka neulebloggaajia, aiomme esitellä suurelle yleisölle ihan eläviä neulebloggaajia! Idea oli alunperin Marin, Kaisa innostui, ja homma on paisunut kuin pullataikina! Hetkittäin ihan pelottaa, että mitähän tästä tulee. Toivottavasti on hauskaa ja yleisö innostuu. Tärkeintä on tiedottaa netin mahdollisuuksista niille, jotka eivät ole tähän mennessä asiaa tajunnet + mainostaa nettikauppoja, joilla ei ole mahdollisuutta päästä paikan päälle itse. Minä aion olla paikalla siis lauantaina.

Suurimmat sponssit ovat Vuodatus ja Tapion kauppa, mutta nämä kaikki alla olevat ovat osallistuneet mitä ihanimmassa määrin. Meinasin pökrätä kun näin tämän listan. Lupaan tässä julkisesti puhua sitten lauantaina näiden kaikkien puolesta nopeasti ja paljon ;)Dermoshop
Ilsen Lanka
Kauhavan Kangas-Aitta
Lankakauppa Kuje
Sisustus Pikkulinna
TeeTee
Weleda


Ps. Ostin retriitissä TitiTyyltä semmoiset söpö pienet ja suorat puikot, ei neulomista, vaan hiusnutturaa varten. Olin aivan takuuvarma, että joku oppilaista kommentoisi näitä välittömästi. Mutta ei! Yksikään ei tänään sanonut mitään - tosin mulla oli tänään vain lukiolaisia, ja ne on ehkä hiukan estyneempiä kuin yläasteen kakarat ;)