14. lokakuuta 2009

Viimeinen - The last one

Eilinen oli pitkä päivä, mutta löytyi se aurinkokin (lumen ja loskan saattelemana). Pikikin oli illalla oma pirteä ja hellyyden kipeä itsensä. Vuosi sitten kumpikaan ei reagoinut mitenkään rokotukseen, kaksi vuotta sitten kumpikin oli nuupahtanut vuorokauden verran.

Mamma on oma lukunsa. Sanotaanko näin, että tasaisesti pikkuhiljaa alaspäin.

Päivän piristys oli Secret Palin viimeinen paketti! Ihanaa farkun sinistä Rowania (voi että rakastan Rowanin lankoja!), villalankaa Natural Dye Studiolta, suklaata (jota ei enää ole ;), taas uusi ja mielenkiintoinen lehti (pitää tulevaisuudessakin kysyä kansainvälisissä vaihdoissa lehtiä), kauniit puikot ja tosi söde peltiloota täynnä nuppiksia. Jostain käsittämättömästä syystä olen addiktoitunut kaikenlaisiin peltilaatikoihin, -purkkeihin ja purnukoihin. Ne vaan on niin söpöjä! Mukana oli myös näsäkkä huovutetuin kansin varustettu muistivihko. Kaiken kruunasi ihana lammaskortti. Kiitos Mazzam tästä kierroksesta!

Oma ystäväni oli kiva ja hoiti homman kotiin enemmän kuin hyvin, mutta muuten tämä kierros ei kyllä ollut niin kiva kuin aikaisemmat. Kaipasin erityisesti entistä listaa mukana olijoiden blogeista. Sitä ei tehty, vedoten salaisuuden säilymiseen loppuun asti. Mutta... Ennen oli niin kiva käydä eri blogeissa, tutustua uusiin neulebloggaajiin, nähdä maailmaa ja tapoja. Se puuttui tästä kierroksesta. Haluan ehdottomasti osallistua kansainvälisiin vaihtoihin jatkossakin, on se vaan niin mukavaa, mutta taidan toistaiseksi etsiä niitä esim. Ravelrystä.


Yesterday was a really long day visiting my grandmother. Let's just conclude that's she's going slowly but steadily downwards.

The best part of the day was my Secret Pal's last package! Beautiful Rowan Denim and Natural Dye Studio yarns, chocolate (that is no more ;), gorgeous long needles, a new and interesting mag (I'll have to remember to ask for mags in the next international swaps too) and a tiny but oh so lovely metallic box full of needles. My friend must be psychic! I never mentioned anything about this addiction of mine, but I really love metallic boxes, all sizes and shapes :) There was also a notebook with felted covers. Thank you
Mazzam, for this lovely round!