13. joulukuuta 2009

Hallissa

Onkos tänään ihan varmasti sunnuntai? Eeeiiii.... Tuntuu ihan lauantai-illalta. Olen tänään osallistunut Jkylän järjestöjen joulumessuille, käynyt shoppailemassa pari joululahjaa (kummipojat voi ruksia yli listasta), istunut tässä koneella ja opetellut neulomaan ja lukemaan ravelryä yhtä aikaa (aivoton sukka, onnistuu!), katsonut toisella silmällä Tuulen viemää. Sitä ei voi katsoa molemmilla silmillä tai tuloksena on vesiputous :)


Messuilla oli kivaa! Kuva on huono kännykuva, mutta meillä Kipakoilla oli myynnissä tietysti kalentereita, neuleita, käsin kehrättyä lankaa (myin ihan ensimmäisen kerran yhden vyyhdin omaa kehruutani - joku halusi maksaa siitä!!), hirvenluunappeja, silmukkamerkkejä, villapalloja (joulukuuseen tai lemmikinleluksi), huovutettuja huiveja ja vaikka mitä. Ehdottomasti hallin paras pöytä ;) Moni olisi halunnut ostaa kalenterin mallineuleet, mutta ne eivät valitettavasti olleet myynnissä. Itse pääsin eroon hirmuisesta kasasta ns. pussilankaa, eli eilen illalla pussitettua hyvin marinoitunutta ja totaalisen mykkää lankaa, mm. 80-90 lukujen taitteen bambinoa...

Pöydän ehdottomasti paras vetonaula oli Milliini sukkaneule käsissään. Nimittäin sukat varpaista magic loopilla. Mummo (ja nuorempikin) toisensa jälkeen pysähtyi pudistelemaan päätään, katsomaan, pohtimaan, kysymään. Meistä parilla muullakin oli puikot koko ajan näpeissä ja olimme kuulemma ammattimaisia/huvittavia kun katse kulki pitkin hallia ja kädet kävivät. Mutta kun se on elämäntapa! Saas nähdä ilmestyykö tapaamisiin uusia ihmisiä. Tervetulleita ovat ihan kaikki, ilman ikärajoja - sitäkin kysyttiin ;)