12. joulukuuta 2009

Lahjus

Koko joulukuun (ja marraskuun ja pari edellistäkin) olen suunnitellut mitä hommaan ittelleni joululahjaksi. Näin suureellinen projekti, koska minä en kovin montaa lahjaa yleensä saa ja niitä on kuitenkin kiva saada edes joskus. No, kyllä onneksi on Ravelryvaihtopaketti (postissa yhä, joku unohti tänään hakea sen!!!), parin kamun kanssa vaihdetaan paketit ja siinä se onkin.

Suunnitelmilla on tapana toisinaan mennä ihan yhtäkkiä yllättäen uusiksi. Tänä aamuna Hesaria lukiessa bongasin Askon mainoksesta tämän. Täydellinen! Saatava heti. Onko meidän kaupungissa Askoa???

Lähtötilannehan oli tämä. Säilytystilaa on mahdottoman vähän. Ns. vaatehuone on komero isommalla ovella... Joten olkkarin nurkassa on pari vuotta asustanut tällainen itse valmiista osista kasattu penkki, jonka sisään saa kivasti piilotettua villaa muodossa jos toisessakin ;) Mutta liimaukset ovat pettäneet, hommaa pitää kasassa vain ruuvi jokaisessa kulmauksessa. Lisää ruuveja en saa, liian kovaa puuta, vasaroida en uskalla, pelkään sormieni puolesta.

Herrat esittelevät (tilanne on siinä mielessä lavastettu, että normisti tämän on ääriään myöten täynnä jotain muuta kuin kissankarvaa):


Kaupungissa on tasan kaksi huonekaluliikettä. Ensimmäinen myi ei oota, toisen olemassaoloa en edes muistanut, mutta onneksi tämä ensimmäinen ystävällisesti valisti. Ja siellä vastassa oli yksi abiskuukkelis, valmiina palvelemaan operaukkaa. Ja löytyi! Ja juuri tarvittavat kaksi valkoista!


Piki esittelee yllä koriosan. Tukevilla ja hyvin liikkuvilla pyörillä, ei ihan tiivis, mutta kuitenkin nätisti näkösuojaa.


Indy esittelee penkkiosan. Näitä oli myös tuplaisompina, mutta kaksi pientä on helpompi sijoitella miun huusholliin. Voisin melkein huolia kolmannen... Kiltti ja suloinen myyjä soitti vielä perään (jotain hyötyä siitä, että kaikki tuntevat) ja kertoi unohtaneensa kampajalahjuksen - kolme vapaalippua torstaina avattuun, täysin uudistettuun uimahalliin!


Ja tässä kokonaisuus paikoillaan. Näitä on siis kaksi, kumpikin täpösen täynnä villaa. Toisessa värillisiä + erikoisempia kuituja ja tässä valkoista odottamassa, että ehtisin harrastaa värjäämistä. Ja näitä kehtaa tarjota vieraille istuimiksi!

Oho, tuli vahingossa kirjoitettua tämän blogin toinen sisustuspostaus ;)