9. joulukuuta 2009

Lisää

Kokeita korviin asti, vielä ensi viikon puoleen väliin. Joten:
Lähihoitajat, englantia:
setä?
..."bents"

Päivän ruokalista vanhukselle, jälkiruokana (lähihoitajat edelleen):
plumkissel

Kaverini 8v. poika uskonnon kokeessa:
Mitä pappi sanoo hautajaisissa?
Tahdotko?

Prepositiotehtävä (7lk):
Täydennä kuvan avulla: The ball is...
...bakom the cat.

Englannin aineesta:
I are has been school.


Uusi kynttelikkö. Vanha ei suostunut toimimaan, vaikka vaihdoin kaikki lamput. Tämä on nätti, vaikka kynttilät eivät olekaan suorassa niin kuin kuvassa laatikon päällä. No, ne on vähän vinksin vonksin, niin kuin tämä huusholli muutenkin. Huomenna on ihan pakko imuroida.

Ihan hassua ajatella, että kuukauteen ei ole iltatöitä! Onhan noita kokeita tarkastettavana, mutta sitä hommaa meinaan tehdä ihan omaan tahtiini. Jotenkin uskomaton olotila, mutta tämä päivä oli niin kiva, että suorastaan hymyilyttää.

Olen pohtinut sitä Tuulian Tailored Sweater -puseroa. Alunperin piti tehdä semisolidista alpakasta. Mutta se alku meni pieleen kun en tarkistanut mittauksia. Nyt tekisi mieli tehdä ihana perusraidallinen takki. Mutta tasaraitoja vai vähemmän tasa? Ohuita vai paksuja vai molempia? Siis sitten kun kerkiän aloittamaan.

Mister kissoilla on uusi suosikkiharrastus. Ihan hiljainen ja nätti sellainen. Kun lämpöpatteri on kaputt, on pakko lämmittää takkaa joka päivä. Ja siihenhän tarvitaan puita, joita haen pihalta vähän sisälle "asettumaan" eli jotta pintakoskeus kuivuisi ym. Se puukori on juuri pihalta tuotuna hirmuisen mielenkiintoinen! En tiedä mitä ötyjä tai hajuja sieltä löytyy, mutta sitä koria ja puita pitää tutkailla tarkkaan ja kauan. Hassuja :)