11. joulukuuta 2009

Mietin

Miksi aika kulkee välillä eri tahtia? Toisinaan se lentää - esim. Tampereen messuilla päivät katosivat käsistä, ei tarvinnut tuijotella kelloa ja ihmetellä mitä tekis. Ja sai aikaiseksi paljon. Nyt, tällä viikolla tuntuu, että olen neulonut yhtä halvatun sukkaa jo kuukausia... Se ei etene, vaikka sen olis ihan pakko, kun kaveri tilasi lapselleen joululahjasukat. Tosiasiassa aloitin sen vasta keskiviikkona?

Jotenkin olen onnistunut olemaan järkevä ja tehokas - viikonlopuksi ei ole laisinkaan tarkistettavia kokeita :) Mutta muuta hommaa olis. Joulukortit. On parikin ideaa, mutta liian työläitä ja aikaavieviä. Joten, lähetänkö Tiimarin tusinakortit vai olenko kokonaan lähettämättä? Suvun mummelit eivät varmaan ymmärrä jos kortteja ei tule... Katsotaan, jos vaikka sunnuntaina joulumarkkinoilta löytyisi viimein kortit.


Luvattu pakkasta. Muuten tykkäisin ihan mahdottomasti - tietää valkoista joulua! - mutta olkkariin ja työhuoneeseen odottelen yhä uusia pattereita.... Takan varassa ollaan. Työhuoneen oven laitoin jo kiinni kun tuntui niin viileältä. Toistaiseksi ovea on käyty vain nuuhkimassa, mutta voisin lyödä vetoa, että ensi yönä, noin klo 2.59 joku tai jotkut alkavat hyppiä ja raapia ja mäykyä. Jos sähkömies ei soita maanantaina, soitan itse. Tiistaina olis hyvää aikaa asennukselle.

Vaikka miä täällä valitan ja ruikutan pimeyttä, ahdistusta ja kaikkea, tällä viikolla taas asiat asettuivat suhteisiinsa. Tutun sisko kuoli yhtäkkiä yllättäen.