21. joulukuuta 2009

Yllätys

Niisk! Kiitos!

Jostain syystä, meillä on postinjakelu takkuillut pitkin syksyä. Ennen vanhaan (silloin vanhoina hyvinä aikoina) posti tuli jo ennen puolta päivää. Nykyään saattaa tulla vasta kolmen jälkeen. Niinpä minä aika usein unohdan kurkata postilaatikkoon... Tänäänkin unohdin. Just äsken vein roskat (sain vihdoinkin roudattua sen rukin jättikokoisen pahvilaatikon roskikseen) ja lakaisin lumet rapulta ja muistin postilaatikon. Pino kauniita joulukortteja ja paketti! Eihän Fnacin paketti voi tulla näin äkkiä... ja tää on Suomesta! Indy näyttää:


Pakeista paljastui tonttukortti, Surina (puulaji?) puikot - todella kauniit!, kolme vyyhtiä niin minun punaista Katya Tupaa (silkkiä ja merinoa) ja kissoille tosi suloinen hiiri, joka rapiseekin. Ketkä??? No, maailman kilteimmät sukkasatolaiset Susu, Piiku, Jossu ja Mari! Onnistuitte kyllä yllättämään täysin! Kiitos!


Kuten näkyy hiiri hävisi jo... Ja langatkin huutavat tosi kovaa, että yksi idea on ihan pakko toteuttaa just niillä! Joulu ja maailman ihanimmat ihmiset :) Hymyilen täällä ihan pöllönä ;)